Stiri

Player NVIDIA 3D Vision

NVIDIA a pus la dispoziția dezvoltatorilor de aplicații pentru internet un player ce le va da posibilitatea distribuirii de conţinut video 3D de înaltă calitate către PC-urile echipate cu tehnologia 3D Vision. NVIDIA este prima companie care oferă un plug-in pentru fişiere video 3D destinat cadrului de dezvoltare Microsoft Media Platform (MMP) versiunea 2.5 (cunoscut precedent sub denumirea Silverlight Media) cu suport pentru ochelarii activi 3D shutter.
Cadrul de dezvoltare MPP Player este reprezentat de un cod de tip open-source ce permite dezvoltatorilor de aplicaţii să implementeze cu uşurinţă şi rapiditate aplicaţii robuste, scalabile şi customizabile, pentru Web, bazate pe Microsoft Silverlight şi cu suport integral pentru funcţia IIS Smooth Streaming şi Microsoft PlayReady DRM.

Update: “Datorită noului plug-in video NVIDIA 3D, dezvoltatorii de aplicaţii pot să profite pe deplin de suportul pentru difuzarea de video 3D stereoscopic disponibil în cea mai recentă versiune a cadrului de dezvoltare Microsoft Media Platform Player,” a declarat David Sayed, senior product manager la Microsoft Corp. “Compania Microsoft este încântată de colaborarea cu NVIDIA în furnizarea seriei de funcţii şi capabilităţi care ajută dezvoltatorii de aplicaţii să creeze un nou val de site-uri web bazate pe platforma Microsoft Media.”

To Top