Stiri

Placile de baza ASUS ofera adevarata performanta grafica SLI

Dupa lansarea chipsetului Nvidia nForce 4 SLI X16, ASUSTeK Computer Inc. (ASUS) prezinta doua placi de baza care sunt realizate in jurul acestui chipset: A8N32-SLI Deluxe si P5N32-SLI Deluxe. Ambele placi de baza suporta dual PCI Express X16, ruland la viteza maxima pentru a elibera placile video de latimea de banda de doar X8.

ASUS anunta placile de baza A8N32-SLI Deluxe si P5N32-SLI Deluxe, aceaste fiind cele mai performante placi de baza din gama noastra, a declarat Joe Hsieh, Director ASUS Motherboard Business. Principalul obstacol pe care l-am intalnit pe parcursul proiectarii acestor placi de baza a fost includerea unui sistem performant de racire. Design-ul inovator ASUS descopera adevaratul potential al celui mai recent chipset NVIDIA, iar jucatorii se pot bucura de viteza sporita si de o calitate superioara a imaginii.

GPU-urile de mare performanta sunt unele dintre cele mai fierbinti componente din computer. Placile de baza SLI, cu doua placi video, au nevoie de un sistem de racire eficient.

Una dintre cele mai eficiente solutii termice este Stack Cool 2. Implementat initial pentru platformele Intel 955 si 945, A8N32-SLI Deluxe si P5N32-SLI sunt primele placi de baza cu chipset NVIDIA care beneficiaza de aceasta tehnologie de racire cu zgomot zero. Stack Cool 2 este un sistem de racire fara ventilatoare care transfera rapid pe cealalta parte a PCB-ului (printed circuit board) caldura generata de componentele critice. Prin aceasta metoda temperatura componentelor este mult diminuata.

Prin P5N32-SLI Deluxe placile de baza Intel au ajuns si ele in segmentul extreme gaming. Arhitectura x16 SLI ofera o scalabilitate excelenta si, bineinteles, impreuna cu recunoscuta performanta ASUS va asigura fanilor Intel o experienta in jocuri de neegalat.

To Top