Stiri

POCO F4 și POCO X4 GT se lansează la nivel global

POCO F4
POCO F4

POCO a anunțat lansarea globală a modelelor POCO F4 și POCO X4 GT. Noile telefoane inteligente sunt dotate cu chipset-uri puternice și asigură performanțe de vârf. În același timp, prețurile de achiziție rămân accesibile pentru o țară precum România.

POCO F4 oferă toate specificațiile unui flagship și are un consum foarte eficient de energie. Dotat cu procesorul Snapdragon 870, POCO F4 este cel mai performant telefon al companiei. POCO X4 GT este un telefon inteligent accesibil, care asigură viteze optimizate pentru utilizarea eficientă și fluidă atât în timpul sesiunilor de gaming, cât și pentru divertisment. POCO X4 GT este echipat cu procesorul MediaTek Dimensity 8100, care asigură utilizatorilor eficiență și performanță în aplicații.

POCO F4 este echipat cu chipsetul flagship Snapdragon 870, un procesor pe 7nm cu suport 5G. Dispozitivul are cea mai înaltă frecvență dintre toate telefoanele POCO, atingând viteze de 3.2GHz. Această viteză de procesare a smartphone-ului POCO F4 asigură timpi reduși de încărcare în cazul aplicațiilor solicitante, rularea eficientă a jocurilor cu cea mai bună grafică și o experiență fluidă pentru redarea paginilor web și a celorlalte aplicații. Performanțele de top sunt susținute de camera de răcire amplă de 3,112mm2 și de Tehnologia LiquidCool 2.0. POCO F4 are și o memorie RAM, LPDDR5, iar memoria ROM de tip UFS 3.1 asigură accesul mai rapid la date și posibilitatea de a face multitasking chiar și în timpul folosirii celor mai solicitante aplicații.

În același timp, POCO F4 este cel mai subțire model din portofoliul POCO. Telefonul are un ecran E4 AMOLED de 6.67 inchi și un corp de doar 2.76mm DotDisplay, unul dintre cele mai mici din întreaga industrie. Display-ul flagship are o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns la atingere de 360Hz. Luminozitatea maximă a ecranului este de 1300 niți și orice tip de conținut este afișat la valorile ideale, atât la nivelul detaliilor, cât și al contrastului. Difuzoarele duale, verificate împreună cu Dolby Atmos, duc și mai departe experiențele imersive, printr-un sunet dinamic și clar. Datorită performanțelor de top pe care le livrează, POCO F4 asigură cel mai bun raport calitate/preț de pe segmentul flagship.

To Top