Stiri

POCO lansează două telefoane de top

POCO X3 Pro
POCO X3 Pro
(CREDIT: POCCO)

POCO Global a lansat două telefoane de top, construite pe baza unor platforme mobile de la Qualcomm. Noile modele au în spate experiența câștigată de producătorul chinez odată cu vechile generații, progresând foarte mult pe partea de construcție și fiabilitate.

POCO F3

POCO F3 este echipat cu platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 870 5G și un ecran AMOLED DotDisplay cu diagonala de 6,67 inchi și rata de refresh de 120Hz. Procesorul Qualcomm Kryo 585, cu performanțe îmbunătățite și frecvențe de până la 3.2 GHz, este construit pe baza tehnologiei de 7 nanometri și răcit cu tehnologia LiquidCool 1.0 Plus, pentru a susține frecvențele mai ridicate. POCO F3 este la cele mai înalte standarde în materie de conectivitate, fiind dotat cu un sistem Snapdragon X55 5G Modem-RF care este compatibil cu majoritatea rețelelor globale. Dispozitivul este de asemenea compatibil cu Wi-Fi 6.

POCO F3 va fi disponibil în trei variante de culoare: Arctic White, Night Black și Deep Ocean Blue. De asemenea, va fi disponibil în două variante de stocare – 6GB + 128GB și 8GB + 256GB.

Prețurile sunt de:

  • Versiunea 6GB + 128GB: La prețul recomandat de vânzare de 349 euro pe canalele oficiale de e-commerce.
  • Versiunea 8GB + 256GB: La prețul recomandat de vânzare de 399 euro pe canalele oficiale de e-commerce.
    • POCO X3 Pro

      POCO X3 Pro este dotat cu unul dintre cele mai puternice procesoare 4G de pe piață: Qualcomm Snapdragon 860. procesorul CPU Kryo 485, integrat în platforma mobilă, asigură performanță de top grație procesului de fabricație pe 7 nanometri și a frecvențelor de până la 2.96GHz. POCO X3 Pro este dotat cu un ecran FHD+ DotDisplay de 6,67 inchi, cu o rată de refresh de 120Hz și o rată de răspuns tactil de 240 Hz. Camera principală de 48 MP permite realizarea de fotografii clare. Camera ultra-wide de 119° este ideală pentru realizarea de fotografii în Night Mode, peisaje sau poze de grup în condiții de luminozitate redusă. Camera macro și senzorul de profunzime completează setup-ul, oferind funcții suplimentare.

      POCO X3 Pro e disponibil trei variante de culoare – Phantom Black, Frost Blue, Metal Bronze – și are două variante de stocare – 6GB + 128GB și 8GB + 256GB.

      Prețurile sunt de:

      • Versiunea 6GB + 128GB: La prețul recomandat de vânzare de 249 euro pe canalele oficiale de vânzare.
      • Versiunea 8GB + 256GB: La prețul recomandat de vânzare de 299 euro pe canalele oficiale de vânzare.
To Top