Stiri

Trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro e disponibilă în România – Află cât costă

Trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
Trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro
(CREDIT: Xiaomi)

Xiaomi a anunțat disponibilitatea trotinetei electrice Xiaomi Electric Scooter 4 Pro în România. Prețul recomandat de vânzare e 3999,99 lei, trotineta fiind disponibilă pe Mi-Home.ro și în rețeaua Altex. Începând cu data de 14 septembrie 2022, cei care își vor achiziționa un Xiaomi Electric Scooter 4 Pro vor primi cadou și o pereche de căști inteligente Xiaomi Buds 3, în limita stocului disponibil.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este cel mai puternic model din portofoliul companiei. Are un motor de 700W, care poate atinge viteza maximă de 25 km/h. Dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 12,400mAh, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro acoperă distanțe de până la 55 km la o singură încărcare și poate urca fără probleme pante cu o înclinație de 20% (Conform unui studio din laboratoarele Ninebot).

Construit din aluminiu de calitate, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este foarte ușor, dar în același timp rezistent la rugină. Are anvelope Xiaomi DuraGel cu autoetanșare, fără camere, cu dimensiunea de 10 inci, extrem de eficiente chiar și pe drumurile mai puțin accesibile. Puncțiile mai mici de 3,5 mm vor fi sigilate de gelul de etanșare, după ce obiectul perforant este îndepărtat. Datorită dimensiunilor sale generoase, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro poate suporta o greutate mai mare și oferă mai mult confort. În plus, noul port magnetic de încărcare este mai sigur în timpul alimentării la priză.

Trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro

Trotineta electrică Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (Foto: Xiaomi)

Cu Xiaomi Electric Scooter 4 Pro călătoriile sunt eficiente și sigure pentru utilizatori. Aceștia se pot bucura de acum de sistemul frontal eABS, dar și de cel de frânare pe spate, prevăzut cu un disc cu două plăcuțe. Sistemul UI a primit un upgrade, iar afișajul asigură informații utile într-un format intuitiv, fără a distrage atenția în timpul mersului.

To Top