Preview

PREVIEW: ASUS ExpertBook B3 Flip este întruchiparea portabilității

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

Care este cea mai apreciată caracteristică a unui laptop? Unii ar spune performanța, alții ar jura pe calitatea ecranului, iar pe mulți i-ar încânta autonomia bateriei. Dar esența unui laptop rezidă, totuși, în mobilitate, care oferă utilizatorului posibilitatea de a-l transporta oriunde fără efort și de a lucra oriunde există acoperire internet și, în unele cazuri, nici măcar nu este nevoie să fii online pentru a-ți face treaba.

Portabilitatea este poate cea mai atractivă caracteristică a laptopului mult mai convertibil decât leul, ASUS ExpertBook B3 Flip (B3402FEA). Iar cireașa de pe tort este abilitatea sa de a se transforma în funcție de nevoile de moment ale utilizatorului, devenind instrument de lucru sobru pentru business, ecran multimedia, planșetă de lucru sau tabletă prin simpla rabatare a ecranului la diverse unghiuri.

Design inspirat de arhitectură

Ecranul lui B3 Flip poate fi rabat complet, grație ingenioasei balamale exclusive 360°, care permite poziționarea stabilă a ecranului la orice unghi, oferind și o durabilitate de invidiat, testată cu peste 30.000 de cicluri închidere/deschidere, ceea ce reprezintă de peste două ori mai mult decât în cazul testelor efectuate de regulă pe laptopurile normale.

Echipa de designeri ASUS a introdus elemente arhitecturale în designul lui B3 Flip, sub forma unor teșituri distincte pe colțuri, care conferă o notă de eleganță. Un alt element de stil apreciabil este finisajul Star Black, inspirat de stelele de pe cerul nocturn și care emană mister și înțelepciune. Finisajul este iridescent, cu nuanțe de roșu și verde, care apar în funcție de modul în care lumina îi lovește suprafața, în timp ce mici particule strălucitoare sunt încorporate în finisaj pentru a imita stelele.

 Stilou cu locaș propriu și 4096 de niveluri de presiune

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de un stilou care suportă 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și se încarcă automat când este introdus în locașul său.

Corpul stiloului este fabricat din aliaj de aluminiu cu un finisaj mat și oxidare anodică. Există și două butoane încorporate pe corpul stiloului, care pot susține funcțiile de ștergere și de clic dreapta.

Stiloul suportă, de asemenea, funcția de încărcare rapidă; acesta poate fi utilizat timp de 45 de minute cu o încărcare de numai 15 secunde, permițând utilizatorilor să creeze cu ușurință lucrări mai detaliate și mai vii.

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

Două camere

ASUS ExpertBook Flip B3 dispune de două camere: una este o cameră web standard cu un scut de confidențialitate, iar cealaltă este o cameră specială opțională, orientată spre lume, care îți oferă o modalitate cu totul nouă de a-ți explora creativitatea. Camera web standard suportă rezoluția HD și are un scut care se glisează pur și simplu peste ea pentru a asigura confidențialitatea personală și profesională.

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de o cameră specială opțională de 13 MP „world-facing” de deasupra tastaturii, care oferă o utilizare nouă și flexibilă a laptopului, permițând utilizatorilor să captureze fotografii și videoclipuri în modul tabletă și în modul cort.

Cameră foto 3D cu reducere a zgomotului

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de o tehnologie inovatoare de reducere a zgomotului 3D (3DNR) pe camera web, care elimină până la 23% din zgomotul de imagine aleatoriu care afectează în mod natural orice cameră foto, în special în condiții de iluminare slabă – îmbunătățind semnificativ calitatea imaginii fără a compromite expunerea sau nivelul de detalii.

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

Ecran certificat TÜV Rheinland

ASUS ExpertBook B3 Flip dispune de un ecran tactil 4K 16:9 de 14 inchi, care suportă o rezoluție de 1920 x 1080 și oferă un gamut sRGB de până la 100%. În plus, certificarea TÜV Rheinland pentru emisii reduse de lumină albastră nocivă și imagini fără pâlpâiri promite o mai mare grijă pentru ochii tăi.

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

Componente performante

ASUS ExpertBook B3Flip are o dotare hardware robustă, care include până la 48 GB de memorie RAM de mare viteză și până la 1 TBx2 SSD-uri M.2 PCIe 3.0 NVMe. Fiind un laptop de afaceri, componentele sale pot fi configurate pentru a satisface cerințele specifice de performanță, securitate și buget ale clienților.

Procesoarele Intel Core de a 11-a generație cu grafică Intel Iris Xe oferă performanțe de calcul și mobilitate superioare și revoluționează fluxurile de lucru creative moderne cu accelerarea Intel Deep Learning Boost AI și tehnologia de codificare și decodificare media AV1.

În plus, ai la dispoziție și cea mai recentă tehnologie Wi-Fi 6, de cea mai mare viteză, precum și noua tehnologie Thunderbolt 4 pentru a te conecta la un univers de periferice și a obține, cu un singur cablu, încărcare rapidă și conectare la monitoare externe sau stocare extinsă.

Laptopul este disponibil cu o baterie de 50 de wați-oră, care asigură o autonomie de până la 9 ore (versiunea Energy-efficient Panel), permițând utilizatorilor să lucreze mai mult timp cu o singură încărcare. În plus, funcția de încărcare rapidă încarcă bateria de la 1% la 60% în doar 36 de minute.

Conectivitate bogată

ASUS ExpertBook B3 Flip oferă două porturi Thunderbolt 4 USB-C, care suportă viteze de transfer de date de până la 40 Gbps, ieșire dublă pentru afișaje 4K, încărcare rapidă și conectivitate de ultimă generație. Ai, de asemenea, un port HDMI 2.0 de dimensiuni normale, care suportă ieșire video 4K, un port USB 3.2 Gen 2 Type-A și o mufă audio combo de 3,5 mm.

În plus, ASUS ExpertBook B3 Flip are și un port LAN gigabit RJ-45 cu adresă MAC fizică, care nu numai că este ușor de conectat la rețele Ethernet cu fir, dar permite și întreprinderilor să gestioneze cu ușurință laptopul.

ASUS Antibacterial Guard

ASUS a adăugat un nou strat special antibacterian pe tastatură, pe suportul pentru palmă și pe zona touchpad-ului de pe ASUS ExpertBook B3 Flip. Acest strat antibacterian integrează componente cu ioni de argint. Atunci când ionii de argint întâlnesc bacteriile, aceștia se vor combina cu ionii negativi din bacterii, distrugând astfel structura membranei celulare sau a peretelui celular bacterian, astfel încât acestea nu se pot propaga. Acest design a trecut, de asemenea, de certificarea testului ISO22196, cu un efect antibacterian de până la 99%.

Laptop Asus ExpertBook B3 Flip B3402

Dacă erai în căutarea unui nou companion digital cu care să poți lucra oriunde și oricând, odiseea ta poate să se încheie, pentru că B3 Flip este tot ce ai nevoie. Setul său de caracteristici robuste și portabilitatea de invidiat îți vor oferi experiențe de lucru și de divertisment de cea mai bună calitate. Utilizare plăcută!

Galerie de poze cu ExpertBook B3 Flip B3402

To Top