Preview

PREVIEW: ROG Delta S Animate – căștile de gaming cu USB-C și LED-uri pentru personalizare

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate
Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

Când spui animație probabil că printre ultimele lucruri la care-ai putea gândi sunt căștile audio. ASUS: Hold my beer…  Și, ca de obicei, ne-a impresionat cu o serie de inovații spectaculoase, pe care le-a inclus în noile căști ROG Delta S Animate, al căror design revoluționar include uimitoarele afișaje programabile AniMe Matrix™ pe fiecare dintre cupe, un DAC de clasă Hi-Fi ESS 9281 Quad DAC™ cu suport MQA pentru un sunet impecabil și tehnologie de atenuare a sunetelor asistată de AI pentru comunicații clare.

Design cu impact vizual major

Aspectul este chiar mai cool decât cel al căștilor care includ efecte de iluminare RGB, animația matricială minimalistă având un impact superior. Fiecare cupă integrează un afișaj revoluționar AniMe Matrix™ cu 245 de mini LED-uri care pot fi programate să-ți scoată în evidența stilul personal, cu modele de iluminare personalizate, animații unice sau vizualizări în timp real pentru sunetul vocii tale. Imediat ce le-ai scos din cutie, poți afișa inscripția ROG sau simbolul ROG Eye, o animație care îi va face K.O. pe privitori, o alta cu tematică Halloween și una care inspiră ideea de Space.

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

De asemenea, poți activa un efect luminos exclusiv Soundwave, care sincronizează animația de pe cupe cu sunetul vocii tale captat de microfon.

Ergonomie atent studiată

Dar ROG Delta S Animate nu doar că arată super-atractiv, ci sunt și extrem de comode pentru purtare, cântărind doar 310 grame și oferind confort suplimentar grație pernițelor pentru urechi cu răcire rapidă ROG Hybrid, care au forma literei D, potrivindu-se foarte bine pe conturul urechii umane și reducând zonele de contact inutile cu până la 20%. Difuzoarele din fiecare cupă sunt înclinate cu 12 grade, potrivindu-se foarte bine cu unghiul natural al urechilor umane. Designul în pantă oferă un confort mai bun și ajută și la îmbunătățirea calității sunetului, permițând sunetului să meargă direct în canalul auditiv al urechii.

Pernuțe alternative în pachet

Pernuțe alternative în pachet

Așa că o sesiune maraton de gaming sau ascultarea de muzică ore în șir pentru cei ce lucrează mai bine așa nu va ridica nicio problemă, comparativ cu durerile de urechi sau senzația neplăcută de transpirație pe care o provoacă alte căști. ROG Delta S Animate oferă două tipuri de pernițe pentru urechi din care poți alege conform preferințelor tale. Cele ROG Hybrid sunt perfecte pentru sesiuni lungi de gaming, fiind fabricate din piele proteică și un material de tip plasă. Ele oferă o potrivire pe conturul urechii, cu un material care este gros dar respiră foarte bine. Pernițele de urechi cu răcire rapidă din piele proteică sunt, comparativ, mai subțiri și mai moi, fiind ideale pentru utilizarea în condiții de mobilitate.

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

În plus, butoanele de control intuitive de pe cupă îți permit să controlezi instantaneu volumul, să oprești microfonul sau să ajustezi iluminarea AniMe Matrix™ în timp ce te joci, iar conectorul USB-C și adaptorul pentru USB-A inclus îți oferă compatibilitate multi platformă, pentru experiențe audio de înaltă fidelitate pe PC-uri, Mac-uri, dispozitive mobile și console de jocuri precum Nintendo Switch și Sony PlayStation.

Prelungitor cu adaptor USB-C - USB

Prelungitor cu adaptor USB-C – USB

Software-ul Armoury Crate oferă controale extinse și o interfață intuitivă, astfel încât să poți prelua controlul deplin asupra experienței tale audio. Este ușor să creezi și să aplici profiluri audio, precum și să ajustezi efectele de iluminare pentru o largă gamă de jocuri și/sau scenarii de utilizare.

DAC de înaltă definiție

Convertorul digital-to-analog (DAC) ESS 9281 al acestor căști este dotat cu tehnologie QUAD DAC™ pentru a oferi procesare fără pierderi a sunetului. Fiecare din cele patru DAC-uri ale sale alocă putere de procesare unui subset al gamei de frecvențe audibile, de la joase la medii, înalte și ultra-înalte. Cele patru semnale sunt apoi combinate, ceea ce produce un sunet mai clar, cu o impresionantă rație semnal-la zgomot (SNR) de 130 dB, un nivel de neatins pentru căști de gaming cu un singur DAC. Un SNR mai mare îți permite să identifici cu precizie originea zgomotului pașilor inamicilor sau să determini locația de unde se aud împușcături sau explozii pe câmpul de luptă. Vei auzi fiecare detaliu și te vei bucura de un sunet clar și detaliat pentru o experiență audio realistă pe care ți-o oferă ROG Delta S Animate.

Casti de gaming cu USB-C ROG Delta S Animate

Căștile integrează și Master Quality Authenticated (MQA), o tehnologie audio premiată care oferă sunet la calitate de studio și dezvăluie fiecare detaliu al înregistrării originale. Tehnologia de randare MQA se poate conecta la un nucleu de semnal MQA – în aplicații ale serviciilor globale de streaming precum TIDAL – pentru a completa „dezvăluirea” finală a unui fișier muzical MQA și pentru a oferi o calitate a sunetului incredibilă.

Difuzoare Essence cu claritate de cristal și bași zdrobitori

Difuzoarele exclusive ASUS Essence ale căștilor ROG Delta S Animate sunt montate în incinte etanșe, pentru a reda un sunet mai clar și mai bogat, și au un răspuns larg în frecvență, de 20–40 kHz, pentru a reda bași incredibil de puternici și sunet optimizat în jocuri, astfel încât vei auzi fiecare detaliu, bucurându-te de o experiență acustică captivantă.

În plus, tehnologia exclusivă ROG Hyper-Grounding folosește o placă de circuite imprimate cu mai multe straturi și un aranjament special pentru a preveni interferențele electromagnetice, pentru a se asigura că tot ce auzi este un sunet pur, fără zgomot.

De asemenea, Microfonul ASUS AI cu anularea zgomotelor (AI Mic) are un procesor dedicat care a fost proiectat să elimine peste 50 de milioane de tipuri de zgomote de fundal, păstrând însă armonicile vocale, pentru comunicații vocale în jocuri cu o claritate de cristal. Zgomotele de fundal obișnuite, precum convorbirile, țăcănitul tastaturilor sau clicurile de mouse sunt reduse cu până la 95%.

Microfonul detașabil de la ROG Delta S Animate

Microfonul detașabil de la ROG Delta S Animate

În loc de concluzie

ROG Delta S Animate sunt o evoluție binevenită a modelului ROG Delta S, oferind elemente de design personalizabile care te vor scoate din mulțime și te vor ajuta să-ți etalezi personalitatea. Versatile și cu o mobilitate excelentă, le vei putea folosi și acasă și la birou (dar mai ușor cu AniMe Matrix™ pe scări că toata lumea se va uita la tine și n-o să mai lucreze nimeni). Dar, pe lângă admirația colegilor și prietenilor, te așteaptă lungi ore de experiențe audio de cea mai înaltă calitate, indiferent ce faci cu ele. What’s not to like?

Nu sunt ieftine deloc, dar dacă dispui de bani, poți avea niște căști de top cu un un feature aparte!

VEZI PREȚUL ONLINE

Alte poze cu ROG Delta S Animate

To Top