Stiri

Prezența pe piață a AMD EPYC crește cu trei platforme noi în familia Dell EMC PowerEdge

Server Dell EMC PowerEdge R7425
Server Dell EMC PowerEdge R7425

AMDa anunțat integrarea procesoarelor din seria EPYC 7000 în trei dintre cele mai noi platforme PowerEdge Dell EMC. PowerEdge R6415, R7415 și R7425 – servere single și dual socket, proiectate să răspundă unor sarcini de înaltă performanță, inclusiv rețele virtualizate de stocare (VSAN), aplicații cloud-hibrid, virtualizare densă și analiză big-data. Performanța single-socket fără compromis a AMD EPYC ajută noile platforme Dell EMC PowerEdge să ofere un cost total de proprietate cu până la 20% mai mic, într-o configurație single-socket și cu patru noduri VSAN-ready.

Noile servere Dell EMC PowerEdge profită din plin de capacitatea seriei AMD EPYC 7000 de a oferi, deopotrivă pentru servere single și dual-socket, variante de design cuprinse între 32 și 64 de nuclee, până la 4TB de memorie și între 12 și 24 unități NVMe, optimizate pentru lucrul cu baze de date și analiză. EPYC facilitează, de asemenea, lățimi de bandă GPU/FPGA mari pentru aceste platforme Dell EMC PowerEdge în contextul aplicațiilor HPC.

„Prezentăm cu mândrie procesoarele noastre AMD EPYC ca parte a celui mai nou val de servere Dell EMC 14G PowerEdge. Procesoarele AMD EPYC oferă performanță și fiabilitate extraordinară, împreună cu o configurație inovatoare, I/O și caracteristici de securitate de care clienții PowerEdge se pot bucura la maxim”, a declarat Forrest Norrod, vicepreședinte senior și director general, Database and Embedded Solutions Business Group, AMD.

„Capabilitățile inovatoare ale EPYC în configurațiile cu un singur socket permit Dell EMC să creeze servere single-socket care să poată face față cerințelor de lucru pentru majoritatea clienților, oferind în același timp avantaje reale ale costului total de proprietate. Portofoliul Dell EMC de sisteme AMD EPYC excelează într-o gamă largă de sarcini de lucru, inclusiv virtualizare densă, aplicații cloud-hibrid, stocare, CAD/CAM și alte aplicații dependente de memorie și I/O.”

În plus față de oferirea unei platforme dual-socket incredibil de bogată în funcții prin PowerEdge R7425, EPYC oferă opțiuni unice și competitive în pachete single-socket, facilitând astfel accesul serverelor cu un singur socket la segmente noi de piață. Configurațiile cu un singur socket din serverele PowerEdge R6415 și R7415 oferă un număr de 32 de nuclee, optimizate pentru performanță ridicată și lucru în arhitecturi multi-thread. În plus, cele trei platforme oferă performanțe I/O remarcabile cu până la 128 de benzi pe PCIe și bandă de memorie de până la 342 GB/s.

„Prin integrarea procesorului AMD EPYC în noile platforme Dell EMC PowerEdge, putem oferi scalabilitatea și costurile totale de proprietate necesare pentru a răspunde noilor cerințe în toate mediile de lucru”, a declarat Ravi Pendekanti, vicepreședinte senior, product management and marketing, Server and Infrastructure Systems at Dell EMC.

Clienții caută în mod constant modalități de a stimula creșterea și de a folosi noi modele de calcul. Platforma cu un singur socket AMD este un exemplu excelent de servere Dell PowerEdge care pun industria în mișcare pentru a rezolva problemele reale ale clienților. Împreună, permitem clienților să dezvolte și să transforme centrele de date prin adăugarea suportului pentru noi aplicații dependente de memorie și I/O, cu scopul de a obține modele noi, ultra-configurabile, atât single cât si dual-socket.

Serverele Dell EMC PowerEdge R6415, R7415 și R7425 cu AMD EPYC sunt disponibile începând de astăzi la nivel mondial.

Server Dell EMC PowerEdge R7425

Server Dell EMC PowerEdge R7425

To Top