Stiri

Prima clona de iPhone 4

Numai cinci zile le-au trebuit chinezilor să cloneze noul iPhone 4. Clona se numește Air Phone NO.4 are o grosime ceva mai mare și nu este un smartphone, în ciuda faptului că imită perfect interfața Apple. Compania chinezească a montat o cameră cu rezoluția de 0.3 megapixeli ce are un rol decorativ și a creat o aplicație FaceTime, nefuncțională bineînțeles.

Chinezii nu au făcut economie când s-a pus problema ecranului. Air Phone NO.4 beneficiază de un ecran LCD touchscreen rezistiv cu diagonala de 3.5 inci, bluetooth și Wi-Fi. Producătorii de clone apelează de multe ori la tactici înșelătoare pentru client. Nu în puține cazuri s-au descoperit în interiorul echipamentelor contrafăcute câte o piuliță pentru a da un plus de greutate produsului sau butoane nefuncționale pentru a spori impresia de complexitate.

air phone 4air phone 4

Să sperăm că noul Air Phone NO.4 nu clonează și problemele cu semnalul pe care le are player-ul multimedia iPhone 4. Air Phone NO.4 este disponibil pentru început în China contra sumei de 100 de dolari.

Sursa: Shanzhaiji.cn via Electronista

To Top