Stiri

Prima combinatie DVD Recorder/VHS purtand marca Sony

Noul produs Sony RDR-VX410 este combinatia perfecta intre un DVD Recorder si clasicul VHS (Video Home System), creat special pentru utilizatorii care cauta o singura solutie pentru cele doua dispozitive, fara a compromite calitatea redarii sau a inregistrarii.



RDR-VX410 poate inregistra si reda discurile, atat in formatele DVD-R/RW, DVD+R/RW, cat si in formatul DVD+R DL (Double Layer). Acesta din urma are o capacitate de stocare de 8.5 GB, ceea ce presupune pana la 14 ore de inregistrari video. Dar marea calitate a acestui produs este posibilitatea de a transfera intr-un mod simplu si eficient, continutul unei casete video VHS pe DVD si invers.

Asemeni altor produse Sony care dispun de capacitatea de inregistrare, si VX410 inglobeaza tehnologia „IQ”(Intelligence & Quality). Sistemul de inregistrare include caracteristici precum: „Graphical User Interface”; „Show View (Video+)”; „VPS/PDC”, care indruma utilizatorul pas cu pas prin functiile aparatului, permitand astfel o navigare usoara printre inregistrarile deja efectuate, sau faciliteaza inregistrarile dupa transmisiile TV. Calitatea este asigurata prin inregistrarea in format VBR (Variable Bit Rate) si de functia „Time Base Corrector”, care monitorizeaza si corecteaza in timpul procesul de decodare al inregistrarilor, eventualele imperfectiuni ale imaginii. In acest fel se asigura o calitate mai buna a inregistrarilor si o imagine mai luminoasa.

O alta functie care are rolul de a imbunatati calitatea imaginilor inregistrate este „Progressive Video Output”, care are rolul de a oferi imagini cu un contrast mai puternic, mai bine conturate si mai fluide, indiferent daca sunt redate pe un TV sau pe un video-proiector.

Asa-numitul asociat cu scanarea imaginii interpolate este substantial redus prin intermediul scanarii progresive, marind astfel placerea vizionarii filmelor de pe DVD-uri.

Sony RDR-VX410 este un produs compact si stilat, cu un design special, ce permite economisirea de spatiu de depozitare. Reprezinta o achizitie foarte atractiva pentru cei ce doresc sa-si completeze sistemul home cinema de acasa. Va fi disponibil si in Romania incepand cu luna octombrie a acestui an.

To Top