Stiri

Primele imagini cu meniurile din Windows 11

Windows 11 Leak
Windows 11 - Captura Meniu

Noul sistem de operare Windows 11 este cu siguranță o veste foarte bună pentru evoluția ecosistemului, însă ar putea să nemulțumească utilizatorii care au calculatoare mai puțin performante și au cumpărat deja licențe ale versiunilor mai vechi. După cum știți deja, producătorii de software își vor optimiza aplicațiile pentru cel mai nou sistem de operare și nu vor privi în urmă către cei care au achiziționat licențe, fie ele și foarte scumpe.

Abonamentele pentru serviciile cloud, cum sunt cele la Microsoft Office 365 și Adobe Creative Cloud sunt o soluție foarte bună pentru a evita investițiile mari în software și eventualele situații neplăcute.

Windows 11 reprezintă o evoluție a actualului Windows 10, iar primele modificări pe care le vor putea observa utilizatorii sunt cele de nivel grafic. Aspectul centrat al interfeței grafice seamnă pe alocuri cu macOS, semn că și Microsoft dorește să mai simplifice lucrurile, mai ales pentru utilizatorii aflați la început de drum. Cei experimentați pot accesa în continuare instrumentele avansate și vor ști unde să le caute.

Meniul de Start a fost refăcut și va ridica mici probleme de acomodare. În modul implicit, vă arată o colecție de comenzi rapide, fixate pentru aplicații, precum și câteva recomandări. Va trebui să apăsați butonul „Toate aplicațiile” pentru a vedea restul meniului Start. Există opțiuni pentru a afișa aplicațiile adăugate recent și cele mai utilizate. În clipul de mai jos puteți vedea câteva meniuri din Windows 11, ce au fost „pierdute” pe Internet.

Primele imagini cu meniurile din Windows 11

To Top