Stiri

Primul film românesc pentru dispozitivele de realitate virtuală (VR)

Escape
Escape

Prima experiență VR la 360 ° dintr-un film românesc o veți putea trăi alături de: Pavel Ulici, Paul Ipate, Michaela Prosan, Anghel Damian, Alex Călin, Oana Nedelcu, Millo Simulov și Florin Piersic Jr. Filmul este regizat de Millo Simulov, regizorul care a realizat și primului film interactiv din România.

ESCAPE spune povestea povestea a 7 tineri, care sub pretextul unui Escape Room de ultimă generație, sunt ademeniți în mijlocul unui Reality Show extrem în care capcanele sunt adevărate și trebuie să găsească soluții contra cronometru.

Escape

Escape

Lansarea filmului va avea loc pe 11 august, în București, la Expirat – Halele Carol și este susținută de Samsung, partener oficial al evenimentului de lansare. Soundtrack-urile filmului sunt semnate de GOLAN și We Singing Colors, iar muzica este compusă de compozitorul Cosmin Lupan.

Producătorii filmului sunt Millo Simulov și Gabriela Hiriț, producător asociat Andrei Lăscuț, scenariul este scris de Filip Columbeanu, iar director de imagine este Zoran Simulov.

To Top