Review

Primul notebook 3D din lume

ASUS G51J 3D este primul notebook notebook 3D din lume. Poate multi dintre voi o sa reactioneze la aceasta afirmatie si o sa spuna ca au auzit ca ACER a lansat cu putin timp in urma un notebook 3D. Afirmatia este in parte adevarata dar tehnologia NVIDIA 3D Vision folosita de ASUS este mult superioara tehnologiei 3D TriDef folosita in notebook-ul Acer Aspire si prin urmare noi consideram ca ASUS G51J 3D este cu adevarat un notebook 3D.

Ca sa intelegeti mai bine putem sa facem un clasament al experientei 3D:

Locul 1: ASUS G51J 3D
Locul 2: IMAX
Locul 3: Cinema 3D
Locul 4: Acer Aspire 3D

notebook 3d

Filmele 3D vizionate cu ASUS G51J 3D se vad foarte clar, cu mult peste calitatea intalnita la cinematograful 3D, iar jocurile 3D compatibile (cum ar fi Avatar si Batman) iti dau senzatia ca esti acolo, in mijlocul evenimentelor

Asus G51J 3D

Care este misterul tehnologiei 3D folosite? Precum si in cazul televizoarelor 3D, NVIDIA 3D Vision foloseste ecrane LCD care functioneaza la 120Hz si ochelari care obtureaza rapid cate un ochi. Astfel apare senzatia de profunzime, foarte reala si neobositoare.

Asus G51J 3D notebook

Merita un notebook 3D? Pretul nu este mare pentru o tehnologie noua si ne asteptam sa scada pana la un nivel mult mai accesibil. Dupa ce te joci sau vizualizezi filme sau poze 3D pe acest notebook cu greu te mai intorci la un notebook normal. Prin urmare verdictul nostru este: daca ai posibilitatea incearca-l si ai sa constati singur cat de mult o sa ti-l doresti.

ochelari 3D

PCNews Verdict: 10/10 Primul notebook 3D din lumea nu putea scăpa „nepedepsit” de noi cu un premiu 🙂

Gold Award

Pret ASUS G51J 3D: Incepand cu 6399 RON (inclusiv TVA) si cu jocul Avatar 3D Game inclus.

ASUS G51J 3D va fi disponibil la emag si Media Galaxy in circa 4 saptamani.

To Top