Stiri

Primul ultrabook Acer

Acer se încadrează în directivele Intel și prezintă la IFA Berlin primul său ultrabook. Aspire S3 are o grosime de 1,3 cm şi cântăreşte mai puţin de 1,4 kg. Modelul este echipat cu o tastatură chiclet Acer FineTip pentru o utilizare confortabilă şi o productivitate maximă. Utilizarea de zi cu zi este asigurată de o baterie foarte uşoară, care oferă o autonomie de până la 7 ore. De asemenea, noul Acer Aspire S3 are un ecran LED HD ultra-subţire de 13,3.

Noul model este dotat cu cea de-a doua generaţie a gamei de procesoare Intel Core şi, la alegere, cu un SSD de 240 GB sau un HDD de 320/500 GB cu SSD embedded pentru un acces rapid şi capacitate mare de stocare. Echipat cu Dolby Home Theater v4, Aspire S3 oferă un sunet de calitatea celui din cinema. Cablu HDMI este, de asemenea, inclus pentru a conecta Aspire S3 la alte periferice HD. Mai mult, utilizatorii pot face schimb de date şi fişiere cu ajutorul card readerelor 2-in-1, care suportă Carduri SD şi MultiMediaCard.

Aspire S3 a fost creat pentru nevoile utilizatorilor, îmbinând caracteristici esenţiale ale smartphone-urilor şi tablet PC-urilor, precum pornire rapidă, conectivitate la Internet şi baterie cu autonomie mare. Datorită acestor caracteristici şi a designului său subţire, Aspire S3 oferă o nouă experienţă utilizatorilor, fiind considerat un punct de referinţă în istoria dezvoltării de notebook-uri de către Acer„, a declarat Campbell Kan, Preşedinte al Personal Computer Global Operations, Acer.

Acer Green Instant On asigură două moduri „sleep”, din care Aspire S3 îşi revine rapid: din modul Sleep Aspire S3 îşi reia activitatea în doar 1,5 secunde’, iar din Deep Sleep în 6 secunde. Cu aceste două funcţii, bateria Aspire S3 poate ţine până la 50 de zile – chiar mai mult decât cele ale telefoanelor mobile obişnuite.

To Top