Stiri

Produsele Akai vor fi distribuite în Europa de Est de Allview

Lucian Peticilă, CEO Allview
Lucian Peticilă, CEO Allview

Visual Fan (Allview) a primit avizul favorabil din partea Consiliului Concurenței, pentru preluarea Intervision Trading. Visual Fan va deveni asociat majoritar, cu o deținere de 51%, în cadrul companiei Intervision Trading RO SRL, distribuitor unic în Europa Centrală și de Est (ECE) al produselor brandului japonez de electronice, AKAI.

Fondată în 1996, Intervision Trading a avut o evoluție ascendentă pe piața distribuției de sisteme audio, înregistrând o cifră de afaceri de 7,42 milioane de euro (36,57 milioane de lei) în anul 2020. Aria sa de distribuție cu drepturi exclusive asupra produselor AKAI cuprinde, în afara României, țări precum: Bulgaria, Cehia, Croația, Grecia, Polonia, Slovacia, Slovenia și Ungaria.

Intervision Trading RO SRL a înregistrat profituri în creștere, de cel puțin 16 ani încoace, iar în anul 2020, profitul net s-a situat la 1,20 milioane de euro (5,94 milioane de lei), în timp ce previziunile bugetare pentru 2021 iau în calcul un profit cel puțin la același nivel față de anul trecut. Între produsele AKAI distribuite de Intervision Trading, se numără amplificatoare, sisteme audio (home și auto), boxe active, boxe portabile cu Bluetooth, sisteme DJ și altele.

To Top