Stiri

Produsele Redmi Watch 2 Lite și Redmi Buds 3 Lite sunt disponibile în România

Redmi Watch 2 Lite
Redmi Watch 2 Lite

Xiaomi a lansat în România două noi gadget-uri: ceasul inteligent Redmi Watch 2 Lite și Redmi Buds 3 Lite, o pereche de căști cu autonomie ridicată.

Ceasul inteligent Redmi Watch 2 Lite

Redmi Watch 2 Lite are un design compact și un display de 1,55 inchi, mai mare cu 10% în comparație cu modelul precedent, Mi Watch Lite. De asemenea, Redmi Watch 2 Lite oferă peste 100 de teme disponibile în aplicația Xiaomi Wear.

Dispozitivul vine cu GPS încorporat și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și monitoriza în cele mai mici detalii antrenamentele. Are 17 sporturi specifice prestabilite, printre care Yoga sau HIIT, și poate monitoriza alte peste 100 de tipuri de exerciții. Poate fi purtat și în bazin sau la duș pentru că are rezistență la apă (max. teoretic de 5 ATM). Redmi Watch 2 Lite suportă funcția de monitorizare a oxigenului din sânge (SpO₂) pe toată durata somnului, în timp ce senzorul PPG monitorizează ritmul cardiac pe parcursul întregii zile. Atenție! Dispozitivele de acest gen nu sunt dispozitive medicale.

Redmi Watch 2 Lite este dotat cu o baterie de 262mAh, care rezistă până la 10 zile la o singură încărcare.

Căștile Redmi Buds 3 Lite

Căștile Redmi Buds 3 Lite au un design ergonomic și sunt foarte confortabile. Au doar 4.2 grame (36 de grame în total, inclusiv cutia de alimentare), se fixează bine în urechi și sunt, totodată, alegerea perfectă pentru cei care vor să le poarte în timp ce fac sport. Se conectează foarte ușor la telefon și sunt dotate cu Bluetooth 5.2, ce asigură o transmitere a sunetului mai stabilă, mai rapidă și fără întreruperi, dar și un consum mai eficient. Redmi Buds 3 Lite vin cu certificare IP54 la praf și apă, așa că pot fi purtate chiar și atunci când afară bate vântul sau plouă. La o singură încărcare, rezistă până la 5 ore de folosire continuă și până la 18 ore, cu ajutorul cutiei de alimentare.

Difuzorul intern de 6mm a fost calibrat de experții Xiaomi Sound Lab, iar Redmi Buds 3 Lite oferă o claritate audio excepțională și redau cu acuratețe sunetele. De asemenea, folosesc un algoritm de anulare a zgomotelor în timpul apelurilor, care înlătură sunetele de fundal și îmbunătățește calitatea convorbirilor telefonice. Redmi Buds 3 Lite asigură și o experiență de gaming imersivă prin activarea modului low latency (latență redusă) prin care redau foarte clar și fără întârziere orice tipuri de sunete.

Preț și disponibilitate

  • Redmi Watch 2 Lite va avea un preț recomandat de vânzare începând de la 349.99 lei.
  • Redmi Buds 3 Lite vor avea un preț recomandat de vânzare începând de la 129.99 lei.

VEZI PREȚ REDMI WATCH 2 LITE VEZI PREȚ REDMI BUDS 3 LITE

To Top