Stiri

Noile proiectoare Epson ajută la păstrarea distanței fizice dintre utilizatori

Proiector Epson EB-X49
Proiector Epson EB-X49

Noile videoproiectoare Epson EB-E20, EB-X49, EB-W49, EB-982W, EB-992F și EB-FH52 oferă imagini luminoase, scalabile, cu diagonale de până la 350 de centimetri, la un preț accesibil. Aceste noi soluții de afișare entry-level pentru companii și sectorul educațional sunt gândite pentru a sprijini revenirea la locul de muncă, ajutând la distanțarea fizică.

„Revenirea la muncă sau la școală va aduce numeroase provocări în încercarea de a asigura distanțarea fizică și spații mai ample. Noile noastre soluții de afișare permit livrarea și vizibilitatea clară a conținutului, chiar și din spatele sălilor de clasă și ale spațiilor de întâlnire”, spune Simona Decuseară, National Sales Manager la Epson România și Bulgaria.

Noile modele oferă o serie de caracteristici care dau viață prezentărilor, precum difuzoare puternice încorporate și niveluri de luminozitate îmbunătățite (de până la 4.200 de lumeni), output de înaltă rezoluție (până la Full HD 1080p) și calitate excelentă a imaginii (grație tehnologiei 3LCD), având culori de trei ori mai strălucitoare decât modelele competitoare. Utilizatorii beneficiază de performanțe ridicate și de costuri de întreținere scăzute, ca urmare a duratei de viață lungi a lămpilor.

Aceste videoproiectoare oferă flexibilitate în instalare și sunt ușor de transportat dintr-o sală în alta atunci când este nevoie. De asemenea, sunt disponibile cu o varietate de conexiuni, inclusiv wireless și screen mirroring prin Miracast la modelele EB-FH52 și EB-922F.

To Top