Stiri

Promotii IT de Paste

Incă puţin până la Paşte! Când vine vorba de o sărbătoare pasionaţii de gadgeturi şi calculatoare încep să caute oferte speciale. Nici Paştele nu trebuie să treacă fără să profitaţi de o reducere la produsul dorit.

Dacă eşti un gamer înrăit şi deja ţi-ai luat o placă video capabilă, procesor cu multe core-uri şi placă de bază ecologică care salvează planeta dar e tare în overlocking, probabil că stai liniştit. Dar cu monitorul ăla urât de pe biroul tău ce e?

ASUS PG191 este un monitor potrivit cu cele mai bune componente ale noului tău calculator. Ca dre obicei este cam scump (aşa cum ne-a obişnuit ASUS, dar ce vrei calitatea se plăteşte) dar l-am găsit evident la o promoţie de Paşte şi poţi cumperi monitorul ASUS PG191 în această perioadă cu o reducere de peste 50RON.

Diagonala este de 19 inch, rata de contrast de 800:1, timp de răspun de 2ms, rezoluţie nativă 1280 x 1024 pixeli, intensitate luminoasă 300 cd/mp şi unghi maxim de vizibilitate 160 de grade. Dispune de două boxe de 5W, un woofer de 15W, iar sunetul redat beneficiază de tehnologia SRS TruSurround XT.

Dimensiunile acestui monitor LCD sunt 463.4 x 444.9 x 240 mm, iar greutatea este de 10,5Kg. În pauzele de joacă puteţi să vă distraţi pe Yahoo Messenger cu ajutorul camerei web integrate de 1,3 megapixeli.

Şi dacă eşti plin de bani poţi să optezi pentru idealul meu de monitor: Monitorul LCD Asus PG221

To Top