Jocuri

Pure, cel mai nou joc de curse off-road

Jocul Pure (disponibil exclusiv pentru PlayStation3 şi PC) le propune gamer-ilor o cursă free-style frenetică: peste 80 de sărituri şi lupinguri spectaculoase, într-un cadru desprins din lumea reală, cu 7 locaţii din toată lumea şi peste 30 de piste off-road, printre care Wyoming, Italia şi New Mexico.

Pot participa până la 16 jucători, care au de ales între numeroase personaje de ambele sexe, întrecându-se între ei sau cu adversarii virtuali. O mulţime de facilităţi transformă cursa într-o experienţă unică pentru jucători, aceştia putându-şi adapta şi modifica ATV-ul ales după preferinţe, în orice moment al jocului.

Pure, cel mai nou joc de curse off-road

Cu prilejul lansării, TNT Games, unic distribuitor al jocurilor Disney Interactive Studios în România, le propune amatorilor de adrenalină o experienţă memorabilă: cei care cumpără un joc Pure în perioada 31 octombrie – 31 decembrie 2008 pot participa la promoţia Pure pentru a câştiga o zi întreagă de aventură off-road reală, cu 2 ATV-uri. Până pe 14 noiembrie a.c., jocul Pure este disponibil exclusiv în magazinele Diverta. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 15 ianuarie 2009.

To Top