Jocuri

Pure, cel mai nou joc de curse off-road

Jocul Pure (disponibil exclusiv pentru PlayStation3 şi PC) le propune gamer-ilor o cursă free-style frenetică: peste 80 de sărituri şi lupinguri spectaculoase, într-un cadru desprins din lumea reală, cu 7 locaţii din toată lumea şi peste 30 de piste off-road, printre care Wyoming, Italia şi New Mexico.

Pot participa până la 16 jucători, care au de ales între numeroase personaje de ambele sexe, întrecându-se între ei sau cu adversarii virtuali. O mulţime de facilităţi transformă cursa într-o experienţă unică pentru jucători, aceştia putându-şi adapta şi modifica ATV-ul ales după preferinţe, în orice moment al jocului.

Pure, cel mai nou joc de curse off-road

Cu prilejul lansării, TNT Games, unic distribuitor al jocurilor Disney Interactive Studios în România, le propune amatorilor de adrenalină o experienţă memorabilă: cei care cumpără un joc Pure în perioada 31 octombrie – 31 decembrie 2008 pot participa la promoţia Pure pentru a câştiga o zi întreagă de aventură off-road reală, cu 2 ATV-uri. Până pe 14 noiembrie a.c., jocul Pure este disponibil exclusiv în magazinele Diverta. Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi, pe 15 ianuarie 2009.

Cele mai populare

Mergi la început