Stiri

QNAP a lansat Qcontactz Beta pentru managementul central al informațiilor de contact

QNAP Qcontactz Beta
QNAP Qcontactz Beta

QNAP a lansat versiunea beta a Qcontactz, o aplicație ce le permite utilizatorilor să stocheze în mod securizat pe unitatea NAS un număr nelimitat de contacte. Având abilitatea de a importa, administra și identifica informațiile de contact, Qcontactz este metoda ideală pentru stocarea în rețea a resurselor informaționale importante, personale și de afaceri.

Qcontactz este ușor de utilizat în ceea ce privește funcțiile de bază. Utilizatorii pot adăuga direct sau importa contactele din conturile Google și pot utiliza formatul CSV sau fișierele vCard 3.0 pentru a importa alte contacte de pe o altă platformă cum ar fi Yahoo, Outlook sau Apple. Instrumentele multiple pentru administrarea contactelor includ imagini de backup, căutare rapidă și grupare.

QNAP a lansat, de asemenea, Qcontactz API pentru potențialele aplicații terțe cum ar fi CRM/ERP cu o bază mai largă de aplicații și interacțiuni în rețea, pentru a simplifica procesele de comunicare.

Qcontactz este o aplicație foarte utilă pentru administrarea informațiilor de contact, ce previne ca lista noastră să devină prea mare și greu de administrat,” declară Aseem Manmualiya, manager de produs al QNAP. „Aceasta lucrează împreună cu QmailAgent de la QNAP pentru a furniza comunicații simplificate prin email.

Disponibilitate

Aplicația Qcontactz Beta este disponibilă în QTS App Center. Aplicația Container Station trebuie instalată și activată pentru a utiliza Qcontactz Beta. Pentru mai multe informații despre Container Station accesați:
https://www.qnap.com/solution/container_station/en/

Compatibilitate și cerințe

Qcontact Beta este compatibil cu modelele x86 (seriile TS-x51, TS-x51+, TS-x51A, TS-x53, TS-x53A, TS/TVS-x63, TVS-x70, TVS-x71, TS/SS-x79, TS/TVS-x80 și TVS-x82). TS-269H nu suportă această aplicație. Qcontactz Beta necesită QTS 4.2.2 și va fi disponibil în viitorul apropiat și pentru QTS 4.3.

QNAP Qcontactz Beta

QNAP Qcontactz Beta

To Top