Stiri

QNAP a lansat QRM+, o soluție pentru administrarea centralizată a echipamentelor din rețea

QNAP a lansat QRM+
QNAP QRM+

QNAP a lansat în mod oficial QRM+ (QNAP Remote Manager Plus), o soluție destinată departamentelor IT pentru administrarea centralizată a echipamentelor din rețea. Combinând managementul integrat pentru mai multe dispozitive cu o interfață prietenoasă, QRM+ maximizează eficiența echipelor IT prin centralizarea administrării dispozitivelor din rețea (servere, calculatoare, thin client etc) și simplifică implementarea, monitorizarea și rezolvarea eventualelor problemele.

QRM+ furnizează personalului IT o soluție cu o singură interfață pentru identificarea dispozitivelor, administrarea și monitorizarea lor,” a declarat Floyd Sung, Senior Project Manager în cadrul QNAP. „Pentru personalul IT ce se confruntă cu medii cu dispozitive multiple, QRM+ poate reduce semnificativ orele de lucru și costurile cu sarcinile de zi cu zi și întreținerea de rutină,” a adăugat acesta.

QNAP a lansat QRM+

QNAP QRM+

Management centralizat în browser-ul web: detectează, răspunde, monitorizează și administrează resursele rețelei cu cea mai înaltă eficiență
QRM+ dispune de o interfață ușor de folosit, bazată pe HTML 5, compatibilă cu Windows, Ubuntu, Debian și CentOS. Aceasta permite administrarea de la distanță prin aplicații bazate pe agenți (necesită QRMAgent) sau fără acestea (compatibile IPMI, suportă IPMI 2.0). QRM+ suportă de asemenea, KVM (Keyboard, Video, Mouse) peste protocolul IP pentru a crește eficiența, permițând multiplilor clienți să se conecteze de la distanță la un server utilizând KVM, precum și să urmărească toate acțiunile cu KVM pentru depanare și audit.

Management vizual: Descoperirea dispozitivelor și topologia
Tabloul de bord poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor specifice ale dispozitivelor. QRM+ utilizează topologia rețelei pentru a descoperi dispozitivele din rețea și cartografiază întreaga infrastructură, incluzând starea conexiunilor, tipul dispozitivelor și starea acestora.

Maximizează productivitatea rețelei IT și a angajaților
QRM+ include alerte pentru a asista personalul IT în rezolvarea problemelor, furnizând jurnale pentru depanarea ulterioară și instrumente suplimentare pentru îmbunătățirea eficienței activității personalului IT prin reducerea timpilor morți și a costurilor.

Cerințe de sistem & disponibilitate
QNAP NAS cu sistem de operare QTS 4.3.0 (sau mai recent): TS-x53B, TS-x53BU, TS-453BT3, TVS-x73, TS-x85.
QNAP NAS cu sistem de operare QTS 4.2.2 (sau mai recent): TS-x53U, TS-x53A, TS-x51U, TS-x51A, TS-x51+, TS-x51, TVS-x63+, TVS-x63, TS-x63U, TS-x70, TVS-x71, TS-x80, TVS-x82, TVS-882BR, TVS-x82T, TVS-x82ST, TVS-x82TU, TES-x85U, TDS-x89U
Serriile QNAP NAS cu sistem de operare QTS 4.2.2 (sau mai recent): TS-x79 Pro, TS-x79U-RP, TS-ECx79U-RP, TS-ECx79U-SAS-RP, SS-ECx79U-SAS-RP
Seriile IEI QGW cu sistem de operare QTS 4.2.1 (sau mai recent): TANK-860-QGW, TANK-760-QGW.
Sistemul NAS/QGW trebuie să aibă minimum 4GB RAM.

QRM+ este disponibil acum din QTS App Center. Aflați mai multe despre QRM+ la https://www.qnap.com/solution/qrm/en/.
Prezentare video: https://www.youtube.com/watch?v=vzu_eMjcPVM

To Top