Stiri

QNAP a lansat serverele NAS TS-x63XU cu procesoare AMD Quad-core

QNAP TS-673
QNAP TS-673

QNAP a lansat noua serie NAS TS-x63XU, pregătită pentru conexiunile 10GbE (modele cu 4, 8 și 12 sertare și cu alimentare redundantă opțională). Seria expandabilă utilizează procesorul quad-core AMD GX-420MC tactat la 2,0 GHz, 4GB memorie DDR3L (cu posibilitatea de upgrade până la 16 GB), oferind soluții de stocare ideale pentru virtualizare și pentru aplicațiile centrelor de date care necesită lățime mare de bandă.

Seria TS-x63XU are preinstalat un adaptor de rețea cu un port 10GbE 10GBASE-T (care suportă totodată transfer de date de 10G/5G/2.5G/1G/100M), putând atinge viteze de citire de până la 1038 MB/s și de până la 985 MB/s în cazul criptării AES-NI cu accelerare hardware. Oferind suport pentru cache-ul pe SSD, pentru alocarea pe niveluri a spațiului de stocare și extinderea ulterioară prin cuplarea unor unități QNAP cu 12 sertare, TS-x63XU este o serie ideală pentru organizațiile care caută un cloud privat securizat și o infrastructură IT eficientă pentru rețelele 10GbE.

„Pe lângă arhitectura performantă și expandabilă, seria NAS TS-x63XU cu conectivitate de 10GbE este dotată cu numeroase aplicații business și funcții fiabile pentru a îndeplini toate nevoile companiilor în stocarea datelor, recuperarea lor în caz de dezastru și virtualizare”, a declarat Jason Hsu, Manager de Produs la QNAP.

Optimizat pentru mediile virtualizate, TS-x63XU suportă soluțiile VMware, Citrix, Microsoft Hyper-V și Windows Server 2016 și poate găzdui în mod nativ mașini virtuale (Windows, Linux, UNIX și Android) și containere LXC și Docker. Sistemul inteligent de operare QTS oferă o soluție completă pentru stocare, back-up, partajare și management centralizat. Grație suportului pentru imagini instantanee de tip snapshot (bazate pe blocuri), utilizatorii pot să restaureze rapid NAS-ul într-o stare anterioară, aceasta fiind o soluție ideală pentru minimizarea impactului unor probleme tehnice nedorite sau al atacurilor de tip ransomware.

Capacitatea de stocare a seriei TS-x63XU poate fi mărită la nevoie prin atașarea unei unități de expansiune QNAP (UX-1200U-RP și UX-800U-RP). Totodată, soluția VJBOD (Virtual JBOD) de la QNAP le permite utilizatorilor să extindă capacitatea modelelor TS-x63XU prin utilizarea spațiului liber de pe alte dispozitive QNAP NAS.

Utilizatorii pot fructifica potențialul NAS-ului prin instalarea aplicațiilor disponibile în QTS App Center. Qsync permite sincronizarea fișierelor între dispozitive pentru a îmbunătăți colaborarea echipei; QRM+ simplifică gestionarea centralizată a dispozitivelor Windows, Linux și IPMI și facilitează depanarea ușoară; Qfiling automatizează organizarea fișierelor fără a mai fi nevoie de efort sau timp suplimentar; QIoT Suite Lite facilitează operarea unei platforme private IoT, combinând stocarea și rularea aplicațiilor IoT.

Folosind NAS-ul TS-x63XU, utilizatorii pot construi inclusiv un sistem de supraveghere profesională cu ajutorul soluției QVR Pro.

Principalele specificații:

Modele cu sursă de alimentare redundantă:
TS-463XU-RP: 4 sertare, 1U, montabil în rack
TS-863XU-RP: 8 sertare, 2U, montabil în rack
TS-1263XU-RP: 12 sertare, 2U, montabil în rack

Modele cu o singură sursă de alimentare:
TS-463XU: 4 sertare, 1U, montabil în rack
TS-863XU: 8 sertare, 2U, montabil în rack
TS-1263XU: 12sertare, 2U, montabil în rack

Procesor quad-core AMD GX-420MC 2.0 GHz, cu motor de criptare AES-NI; memorie dual channel 4GB DDR3LSO-DIMM RAM (expandabilă la 16GB); hot-swappable 2.5″/3.5″ SATA 6Gbps HDD/SSD; 1 port 10GBASE-T RJ-45 LAN, 4 porturi Gigabit LAN; 2 porturi USB 3.0; 2 porturi USB 2.0 (TS-463XU-RP/TS-463XU oferă 3 porturi USB 2.0).

To Top