Stiri

QNAP a lansat TS-251C Turbo NAS, un NAS compact și accesibil, recomandat pentru Personal Cloud

QNAP TS-251C;
QNAP TS-251C

QNAP a lansat Turbo NAS TS-251C, un server compact și accesibil, cu două sertare pentru harduri și motorizat de un procesor dual-core Intel Celeron. Cu ajutorul lui, utilizatorii pot construi cu ușurință un cloud personal și un centru media pentru a se bucura de conținutul digital variat, beneficiind de funcții fără rival, precum: transcodarea video FullHD online sau offline, streaming video prin DLNA, AirPlay, Chromecast și server Plex Media, ieșire HDMI cu player media XBMC și numeroase aplicații pentru stocare, back-up și partajare de date.

“TS-251C este cea mai bună alegere pentru utilizatorii care vor să-și creeze un spațiu personal sigur pentru stocarea fișierelor, backup, sincronizare și aplicații multimedia”, a spus Jason Hsu, manager de produs în cadrul QNAP. “Noul produs vine cu un preț surprinzător, fiind o opțiune incredibilă pentru utilizatorii preocupați de cost, dar care doresc totodată cea mai bună performanță posibilă.”

Oferind suport pentru extinderea flexibilă a capacității de stocare, TS-251C excelează în zona sa de preț prin arhitectura versatilă x86, reprezentând soluția perfectă pentru cerințele utilizatorilor individuali și ale companiilor mici. Motorizat de un procesor Intel Celeron dual-core la 2.41GHz cu 1GB de memorie RAM DDR3L, TS-251C oferă viteze de scriere/citire de până la 112 MB/s. Viteza de 112 MB/s este menținută chiar și atunci când este aleasă opțiunea de criptare a informațiilor.

QNAP TS-251C;

QNAP TS-251C;

TS-251C cu accelerare grafică integrată demonstrează excelente capabilități de transcodare video 1080p, offline și în timp real, convertind filmele, în timpul vizionării sau offline, la un format universal ce poate fi rulat fluid pe calculatoare, dispozitive mobile sau televizoare inteligente. În cazul conexiunilor de internet cu lățime limitată, utilizatorii se pot bucura de filme selectând o rezoluție mai mică și le pot rula prin intermediul File Station, Video Station sau al aplicației mobile Qfile.

TS-251C permite mai multor utilizatori să ruleze simultan diferite filme stocate pe NAS, fără a afecta performanța aplicațiilor pe care le rulează. De asemenea, utilizatorii pot conecta TS-251C la un televizor prin HDMI pentru a se bucura de filme pe ecrane mari, prin aplicațiile HD Station și XBMC. Filmele pot fi rulate pe televizoarele de acasă, telefoanele mobile și tablete utilizând DLNA, AirPlay, Chromecast și Plex Media Server. Modelul compact TS-251C este perfect pentru a crea un hub multimedia pentru acasă. Utilizând Photo Station, Music Station și Video Station, utilizatorii pot arhiva cu ușurință, administra și partaja colecțiile de fișiere audio, foto și video.

TS-251C rămâne un NAS pentru organizarea centralizată a fișierelor, pentru back-up, sincronizarea fișierelor pe diverse dispozitive, partajarea fișierelor cu diverse grupuri. Serverul poate fi accesat și administrat de la distanță prin utilizarea aplicațiilor mobile: Qfile, Qmusic, Qphoto, Qvideo, Qmanager și Vmobile.

Noua unitate Turbo NAS TS-251C este disponibilă la comandă, prețul fiind aproximativ 249 EUR + TVA. Pentru mai multe informații privind noile produse QNAP vă rugăm să vizitați http://www.qnap.com.

Specificațiile principale QNAP TS-251C Turbo NAS

TS-251C: model turn cu două sertare, procesor Intel Celeron dual-core 2.41 GHz, RAM DDR3L 1GB, SATA HDD 3.5”, 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x Gigabit LAN, ieșire HDMI (v1.4a, 1080p)

QNAP TS-251C

QNAP TS-251C

To Top