Stiri

QNAP adaugă tehnologia Virtual JBOD în noul sistem QTS 4.2.2

QNAP TS-563
QNAP TS-563

QNAP a anunțat lansarea versiunii QTS 4.2.2, a sistemului de operare pentru serverele NAS, ce oferă tehnologii inovative de extindere a stocării. VJBOD (Virtual JBOD) Beta permite utilizatorilor să extindă capacitatea serverelor NAS QNAP prin utilizarea resurselor de stocare neutilizate de pe un alt QNAP NAS.

VJBOD este un mare beneficiu pentru cei care dețin mai multe unități NAS, ajutându-i pe aceștia să atingă capacitatea optimă de utilizare într-un mod eficient.

“Cu ajutorul VJBOD, utilizatorii pot folosi la maximum resursele de stocare de pe mai multe unități NAS, bucurându-se de o extensie a stocării foarte flexibilă.” a declarat Ripple Wu, manager de produs în cadrul QNAP.

QNAP VJBOD este un JBOD bazat pe rețea, ce permite utilizatorilor să aloce spațiul de stocare de pe un alt server QNAP NAS iSCSI LUN ca un disc virtual, iar mai apoi să creeze volume de stocare, să facă imagini, clone sau să indexeze fișierele multimedia în biblioteci pe serverul NAS local. Cu VJBOD, QNAP NAS poate utiliza spațiul de stocare neutilizat pe un număr de până la 8 unități NAS, iar în același timp poate fi conectat la unități de extensie QNAP, furnizând un potențial imens de stocare. Mai mult, VJBOD poate fi cuplat în rețele 10GbE/40GbE, cu conexiuni multiple agregate, oferind nu numai spațiu de stocare ci și viteze ridicate și mai multă stabilitate.

VJBOD Beta este deja disponibil și poate fi instalat din Storage Manager. Există o funcție automată “Create Virtual JBOD” ce ghidează utilizatorii prin întregul proces. VJBOD Host suportă următoarele modele: TDS-16489U, Seriile TVS-x82, TVS-ECx80U-SAS, Seriile SS-x79U-SAS, TVS-871T, Seriile TVS-x71U, Seriile TVS-x71, TS-563, Seriile TVS-x63, Seriile TS-x53U, Seriile TS-x53S Pro, TS-x53A, TBS-453A, IS-453s, TS-451U, Seriile TS-x51+, Seriile TS-x51, HS-251+, TS-x51A și IS-400 Pro. Este necesar QTS 4.2.2 (sau o versiune mai nouă). Severul NAS trebuie să suporte iSCSI LUN și să aibă instalat sistemul de operare QTS 4.2.1 (sau o versiune mai nouă).

QNAP VJBOD (Virtual JBOD) maximizează benefiiciile

To Top