Stiri

QNAP DJ2 Live permite streaming video 4K salvând materialul pe NAS

QNAP DJ2 Live
QNAP DJ2 Live

QNAP a lansat DJ2 Live, o aplicație de streaming live pentru QNAP NAS, ce poate transmite în direct flux video 4K și poate salva înregistrarea pe serverul NAS, pentru utilizări viitoare. DJ2 Live este instrumentul perfect pentru companiile și organizațiile care găzduiesc seminarii, conferințe, cursuri sau evenimente de gaming.

DJ2 Live permite streaming simultan către serviciile publice de cloud pentru a ajunge la o audiență mai largă (inclusiv Facebook, YouTube și platforme care suportă Protocolul Real-time Messaging).

Streamingul și difuzarea online au devenit din ce în ce mai populare. DJ2 Live le oferă companiilor și persoanelor fizice un canal privat, sigur, pentru a transmite informații către audiență și pentru a permite interacțiunea publicului în timp real, îmbunătățind relația cu acesta,” a declarat Mars Kuo, manager de produs în cadrul QNAP. “ Fluxurile video pot fi salvate pe NAS pentru o viitoare retransmitere, transformând un eveniment unic într-un material cu multiple utilizări,” a adăugat Kuo.

DJ2 Live primește semnale digitalizate de un encoder video sau audio (de ex. XSplit) de la sursa media (o cameră video cu placă de captură sau o interfață audio), apoi publică fluxurile live prin QNAP NAS. Cu ajutorul tehnologiei de transcodare în timp real, utilizatorii pot viziona transmisiunea la o rezoluție adecvată, în funcție de lățimea de bandă. Lista de facilități include: controale de acces (Google OAuth), conexiune securizată (SSL) și streaming live scalabil cu CDN. API-ul DJ2 Live permite, de asemenea, integrare sistemelor și a aplicațiilor oferite de terți.

QNAP DJ2 Live

QNAP DJ2 Live

XSplit, unul dintre partenerii QNAP, oferă o interfață ușor de utilizat, o varietate de caracteristici profesionale de producție și plug-in-uri personalizate (cum ar fi comutarea mai multor scene, imagini de fundal și multe altele) oferind transmisiunilor o tușă personală.

Suntem foarte entuziasmați să aducem soluția QNAP DJ2 Live în baza noastră tot mai bogată de utilizatori și creatori de conținut. Vrem să încurajăm în continuare utilizatorii ambițioși și companiile care caută o soluție centralizată, care să le permită distribuirea transmisiilor lor live atât pe site-urile lor intranet, cât și pe cele publice, în timp ce stochează materialele live pentru editare imediată în LAN, ” a declarat Henrik Levring, director executiv al SplitmediaLabs Limited.

Disponibilitate
Aplicația The DJ2 Live este disponibilă în magazinul QTS App Center.
Cerințe de sistem: Servere compatibile QNAP NAS: TS-x51, TS-x51A, TS-x51+, TBS-x53A, TS-x53A, TS-x53B, TS-x53 Pro, TS-x70, TS-x71, și seriile NAS TVS-x82 turn și rack
Sistem de operare QTS 4.3.0 (sau mai nou)
Minimum 2GB RAM

Despre SplitmediaLabs Limited
Cu sediul în Hong Kong și cu un centru de dezvoltare din Manila, în Filipine, compania SplitmediaLabs oferă produse folosite de peste 8 milioane de utilizatori, pentru a-și dezvolta comunitățile, pentru a crea conținut inovator și pentru a se conecta cu alți jucători din întreaga lume. SplitmediaLabs a ajutat la introducerea în noua eră a streamingului încă de la crearea sa în 2009 și este dezvoltatorul XSplit, Challonge și Player.me.

To Top