Stiri

QNAP îți salvează datele de pe telefon în mod automat

QNAP TS-563
QNAP TS-563

QNAP a lansat o aplicație pentru telefonul mobil care integrează funcții de backup, restaurare și sincronizare. Utilizatorii ce au acasă un server NAS de la QNAP nu trebuie să-și mai facă griji privind siguranța informațiilor aflate pe telefon. Datele stocate în memoria acestuia sunt sincronizate automat cu serverul de acasă și pot fi restaurate în orice moment.

Soluția Hybrid Backup Sync îmbunătățește eficiența salvării și recuperării datelor pe unități de stocare locale, remote sau în cloud. Dispunând de mai multe versiuni de back-up, programări flexibile, arhivare inteligentă, transferuri rapide și criptare, Hybrid Backup Sync oferă funcții de management convenabile, polivalente și eficiente.

QNAP TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016

QNAP TS-453A a câștigat premiul COMPUTEX Best Choice Award 2016

Hybrid Backup Sync este și o soluție hibridă pentru realizarea unui plan personalizat privind conservarea datelor, incluzând back-up-ul datelor de pe un dispozitiv extern pe QNAP NAS sau de pe un NAS pe un server local sau în cloud.

Hybrid Backup Sync integrează o varietate de opțiuni pentru back-up și sincronizare, incluzând butonul de back-up pe USB printr-o singură apăsare și sincronizare remote via RTRR, Rsync, FTP sau CIFS/SMB. Hybrid Backup Sync suportă diverse servicii cloud incluzând: Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon Cloud Drive, Yandex Disk, Box și serviciile compatibile Amazon S3/OpenStack Swift/WebDAV.

Hybrid Backup Sync oferă utilizatorilor un plan complet pentru recuperarea datelor în caz de dezastru, pentru informațiile stocate pe serverul lor QNAP NAS.

Aplicația Hybrid Backup Sync Beta este disponibilă în magazinul online QTS App Center.

To Top