Stiri

QNAP lansează noul Turbo NAS TS-1269U-RP din clasa business

QNAP Turbo NAS TS-1269U-RP
QNAP Turbo NAS TS-1269U-RP

QNAP Systems a lansat oficial noul dispozitiv de stocare montabil în rack Turbo NAS TS-1269U-RP cu 12 unități. Produsul face parte din clasa business, oferind performanțe ridicate, fiabilitate și aplicații dedicate mediului de afaceri. TS-1269U-RP este construit pentru a îndeplini nevoile de stocare critice pentru firmele mici și mijlocii, maximizând disponibilitatea în timp a serviciilor.

Serverul de stocare TS-1269U-RP este echipat cu procesor Intel Atom dual-core la 2.13GHz, două porturi Gigabit LAN și 2GB RAM DDR3, performanțele dezvoltate fiind potrivite susținerii aplicațiilor specifice actuale. Cu hard-diskuri de 4TB, sistemul poate oferi o capacitate de stocare de 48TB. „Testele interne QNAP arată că atât vitezele de scriere cât și cele de citire în mediul Windows pot atinge 220 MB/sec într-un trunchi de rețea”, a declarat Jason Hsu, manager de produs QNAP.

Continuitatea afacerii este susținută de arhitectura fiabilă a modelului TS-1269U-RP, incluzând managementul avansat RAID, alimentarea redundantă, 512MB DOM cu dual OS ce asigură inițializarea sistemului de operare, două porturi LAN și suportul pentru unitățile SSD, SATA 6Gb/s 3.5” și 2.5”. Dispozitivul dispune, de asemenea, de posibilitatea de a încuia hard disk-urile pentru creșterea securității fizice.

TS-1269U-RP este certificat pentru Windows Server 2012, devenind o soluție ideală pentru stocarea centralizată în IMM-urile cu un număr mare de utilizatori. Partajarea fișierelor este posibilă între utilizatorii de platforme diferite: Windows, Mac și Linux/UNIX. Serviciile Windows AD și LDAP le permit administratorilor IT să preia conturile de utilizatori bazate pe Windows AD sau LDAP și să le atribuie drepturi de acces pe Turbo NAS, reducând cu mult timpul și efortul de instalare. Windows ACL (Access Control List) oferă setări sofisticate pentru permisiunile de partajare a directoarelor, simplificând managementul IT în stabilirea drepturilor de acces.

Fiind certificat pentru principalele soluții de virtualizare de pe piață, TS-1269U-RP reprezintă o soluție fiabilă de stocare pentru virtualizarea serverelor prin implementarea iSCSI/IP-SAN. Acesta suportă VMware vSphere, Citrix XenServer și Microsoft Hyper-V. Fiind certificat VMware Ready pentru ESXi 5, TS-1269U-RP suportă atât vSphere 4, cât și vSphere 5.

TS-1269U-RP oferă soluții flexibile de backup, suportând Real-time Remote Replication (RTRR) pentru replicarea în timp real a datelor, backup în cloud , incluzând Amazon S3, ElephantDrive, Symform și Google Drive și software de backup de la terțe companii precum Veeam Backup & Replication și Acronis True Image. Utilizatorii de Windows și Mac pot utiliza aplicațiile QNAP NetBak Replicator și Apple Time Machine pentru a facilita salvarea datelor pe TS-1269U-RP.

TS-1269U-RP încorporează și sistemul de monitorizare video Surveillance Station Pro. Compatibil cu peste 1.400 de camere IP, acesta permite construcția ușoară a unei soluții de supraveghere video IP pentru securizarea mediului. Fără a necesita instalarea altui software, vizionarea în direct, înregistrarea și rularea imaginilor sunt posibile direct în browserul web. Aplicația Vmobile pentru dispozitivele cu iOS și Android oferă funcții de administrare de la distanță.

QNAP Turbo NAS TS-1269U-RP

QNAP Turbo NAS TS-1269U-RP

To Top