Stiri

QNAP oferă o aplicație pentru rularea conținutului media de pe NAS prin Apple TV

QNAP TS-451+
QNAP TS-451+

QNAP a lansat aplicația Qmedia pentru tvOS, permițând utilizatorilor de servere QNAP NAS (Network Attached Storage) să se bucure de filmele, fotografiile și muzica stocată pe unitatea lor prin intermediul Apple TV.

QNAP NAS este mai mult decât un centru fiabil și sigur pentru stocare datelor. Cu o mulțime de aplicații multimedia și de divertisment, QNAP NAS poate fi utilizat ca un nucleu al casei digitale, partajând conținutul către o gamă largă de dispozitive și servicii. Cu aplicația Qmedia, utilizatorii se pot bucura de conținutul multimedia cu ajutorul Apple TV, fără a fi necesar să se autentifice pe NAS.

“QNAP urmărește să creeze servicii personalizate pentru utilizatorii care accesează biblioteca multimedia folosind diverse platforme și servicii. Qmedia este conceput pentru dispozitivele cu tvOS și oferă clienților noștri flexibilitatea de a se bucura de conținutul multimedia stocat pe NAS, utilizând Apple TV. ”a declarat Marcus Yang, manager de produs în cadrul QNAP.

Qmedia suportă tvOS și Apple TV 4. Pentru a se bucura de toate funcțiile aplicației Qmedia, utilizatorii de QNAP NAS trebuie să instaleze firmware-ul QTS 4.1.0 (sau o versiune mai nouă) pe unitățile lor și să instaleze aplicația Video/Photo/Music Station din QTS App Center.

QNAP suportă, de asemenea, aplicația Qmedia de la Roku (disponibilă în Roku Channel Store).

Disponibilitate și compatibilitate

  • Aplicația Qmedia este disponibilă în Apple TV App Store.
  • Cerințe hardware pentru Apple TV: Apple TV 4 cu tvOS 9.0 (sau o versiune mai nouă)
  • Cerințe hardware QNAP NAS: firmware QTS 4.1.0 (sau o versiune mai nouă)
QNAP TS-451+

QNAP TS-451+

To Top