Stiri

QNAP oferă suport pentru backup în Amazon S3, Glacier, RackSpace, HP Cloud și alte medii cloud

QNAP TVS-871
QNAP TVS-871

QNAP a lansat CloudBackup Station, adăugând suport pentru backup-ul datelor de pe NAS într-un mediu cloud precum: Amazon S3, Amazon Glacier, Google, RackSpace, HP Cloud, IBM SoftLayer sau un cloud compatibil WebDAV. Aplicația le permite utilizatorilor să-și construiască un plan de urgență pentru salvarea și recuperarea datelor stocate pe NAS.

“Stabilirea unui plan de rezervă și recuperare a datelor este o investiție indispensabilă pentru menținerea prosperității unei companii” a declarat Sheila Wu, manager de produs al QNAP. “ QNAP CloudBackup Station constă în câteva aplicații dedicate pentru serviciile cloud, oferind o soluție sigură și flexibilă utilizatorilor din mediul business pentru a realiza o copie de siguranță a datelor importante de pe NAS în cloud”, a adăugat Wu.

Alături aplicația Azure Storage, existentă deja, au fost incluse în CloudBackup Station mai multe aplicații de backup în cloud: S3 Plus, Glacier, Google Cloud Storage, OpenStack Swift și WebDAV. Având o interfață consistentă și accesibilă, utilizatorii pot administra diferite servicii cloud prin aplicația corespondentă, pot monitoriza salvarea datelor prin jurnale și pot defini operațiuni de backup, manuale sau programate.

QNAP TVS-871

QNAP TVS-871

CloudBackup Station permite, de asemenea, salvarea datelor dintr-un cont cloud în regiuni diferite (incluzând Amazon S3, Amazon Glacier și Google Cloud Storage), beneficiind de stocare cu un management flexibil . Cu ajutorul CloudBackup Station, toate datele sunt securizate printr-o conexiune SSL criptată cu standardul AES 256-bit de nivel militar pentru a se asigura că datele rămân protejate atât în timpul transferului, cât și atunci când sunt stocate într-un cloud public. CloudBackup Station le oferă utilizatorilor instrumentele prin care stocarea în cloud devine mai eficientă economic prin suportul pentru compresia datelor, îndepărtarea fișierelor pe baza unor setări predefinite și detectarea fișierelor dispersate pentru a se evita backup-ul informațiilor inutile.

Utilizatorii pot efectua filtrări după tip, dimensiune și dată, asigurându-se că numai fișierele selectate sunt păstrate în cloud. CloudBackup Station suportă transferuri multiple de date, pe mai multe fire, împărțind fișierele mari în părți mai mici, crescând rata de transfer a fișierelor cu îmbunătățirea eficienței muncii. Previzualizarea în cloud permite selectarea și descărcarea fișierelor necesare salvând timpul prețios al utilizatorului.

Disponibilitate

CloudBackup Station (incluzând S3 Plus, Glacier, Google Cloud Storage, Azure Storage, OpenStack Swift și aplicațiile WebDAV) este disponibilă prin intermediul QTS App Center. Pentru mai multe informații despre soluțiile de salvare a datelor în cloud de la QNAP vizitați siteul companiei.

Sistemul de operare QTS 4.1.2 pentru Turbo NAS

To Top