Stiri

QNAP prezintă primul Thunderbolt NAS și alte noutăți la COMPUTEX TAIPEI 2015

QNAP Turbo NAS TS-453 Pro
QNAP Turbo NAS TS-453 Pro

QNAP va expune la COMPUTEX Taipei 2015 o serie de produse de ultimă generație, incluzând prima unitate NAS din lume cu Thunderbolt, funcția unică de căutare “Qsirch”, aplicația Virtualization Station actualizată, noua componentă Container Station, noul sistem de operare QTS 4.2 cu o grafică simplificată, aplicații multimedia multi-zonale și HDMI.

De asemenea, la COMPUTEX Taipei 2015, QNAP va prezenta numeroase unități Turbo NAS, atât modele noi cât și modele consacrate. Unitatea de stocare QNAP echipată cu Thunderbolt 2 este o soluție foarte flexibilă și eficientă pentru profesioniștii care lucrează cu fișiere video 4K UHD. Aceasta oferă viteze rapide de până la 20Gbps/s, la care se adaugă utilitatea unei unități NAS performante.

“2015 este un alt an al realizărilor pentru QNAP. Am avansat în mod constant prin crearea unor soluții NAS inovatoare, care nu numai că îndeplinesc cerințele aplicațiilor business de stocare și virtualizare sau pe cele ale aplicațiilor de divertisment, dar merg dincolo de limitele tradiționale, oferind o experiență cloud fără precedent, a declarat Meiji Chang, manager general al QNAP. “Încurajăm vizitatorii din întreaga lume să vină să viziteze standul QNAP de la Computex și să afle mai multe despre produsele noastre”.

COMPUTEX 2015 va fi organizat în Taipei, Taiwan, în perioada 2-6 iunie 2015. Standul QNAP poate fi vizitat în centrul expozițional Taipei World Trade Center Nangang, standul J0118.

QNAP-TS-453-PRO-9363

To Top