Stiri

QNAP și CAYIN lansează CMS Station pentru o rețea de afișaj digital de pe o platformă NAS

QNAP colaborează cu partenerul CAYIN Technology pentru a furniza prin serverul NAS noua soluție inteligentă CAYIN CMS Station pentru o rețea de afișaj digital.

Soluția pentru afișaj inteligent integrează serverul de administrare a conținutului (CMS) CAYIN Digital Signage într-un NAS QNAP, permițându-le utilizatorilor să administreze simultan până la 4.000 de playere CAYIN SMP și grupuri de playere pentru sincronizarea listelor de redare și conținutului. Totodată oferă opțiuni de programare flexibilă incluzând redarea o singură dată, zilnică, săptămânală, lunară sau anuală. Utilizatorii pot instala CAYIN CMS Station pe serverul QNAP NAS descărcând-o din magazinul QTS App Center.

Noua soluție îmbunătățește considerabil eficiența implementării și managementul unei rețele de afișaj la scară largă. Configurațiile, datele și conținutul pentru afișajul digital sunt înalt securizate prin tehnologia QNAP RAID. Mai mult, CAYIN CMS Station suportă redundanță pentru a furniza servicii neîntrerupte și pentru a depăși eventuale erori.

Utilizatorii cu cerințe ridicate pentru aplicații audio și video în timp real pot integra, de asemenea, aceste aplicații într-o singură platformă, făcând din serverul NAS de la QNAP o platformă orientată către servicii pentru îmbunătățirea utilizării serverului, pentru back-up și un management eficient. Instalând CAYIN Station pe serverul QNAP NAS, integratorii de sistem pot utiliza serverul pentru a construi un mediu SaaS pentru proiecte de afișaj la scară largă sau ca un serviciu local pentru aplicații specifice cu licențiere flexibilă. Licența flexibilă CAYIN CMS Station le oferă utilizatorilor opțiuni de abonament anual sau licență pe viață, pentru a satisface nevoile afacerilor dinamice.

“Suntem încântați de parteneriatul cu QNAP pentru dezvoltarea CAYIN CMS Station și pentru a le furniza clienților o soluție inovatoare de afișaj digital cu valoare adăugată”, a declarat Ravel Chi, Vice-Președinte CAYIN Technology. Acesta a mai adăugat “E vorba de o cooperare fantastică între stocarea în rețea și managementul clipurilor publicitare. Suntem încântați să lansăm această soluție integrată care să ajute digitalizarea companiilor, îmbunătățind în același timp distribuția și gestionarea informațiilor în mod inteligent în industrii precum: retail, transport, industrie hotelieră, divertisment, medicină și multe altele.”

“Este doar primul pas în cadrul parteneriatului nostru pe termen lung cu CAYIN Technology, anticipăm dezvoltarea împreună a mai multor produse în viitor”, a declarat Anderson Cheng, Business Development Manager în cadrul QNAP, “ În viitor, QNAP intenționează să dezvolte mai multe aplicații orientate pe servicii cu un management inteligent, pentru a răspunde mai bine diferitelor cerințe ale verticalelor pieței și pentru a construi un ecosistem durabil”, a adăugat acesta.

Aplicația CAYIN CMS Station poate fi descărcată din QTS App Center.

To Top