Stiri

R2H Ultra-Mobile PC in Romania

Tornado Sistems ne-a anunţat astăzi că ASUS R2H Ultra-Mobile PC este disponibil în România. Trebuie să recunosc că arată OK.


r2h.jpg

R2H Ultra-Mobile PC este echipat cu Bluetooth 2.0 + EDR, Wireless LAN 802.11 a/b/g, adaptor de reţea WiFi, webcam de 1,3MP încorporat, receptor GPS şi antenă telescopică.

PCNews Verdict: 9/10. Uite asta numesc eu mobilitate!

Soluţia biometrică pentru citit amprente elimină posibilitatea utilizării neautorizate a datelor, iar ASUS Security Protect Management (ASPM) conferă şi mai multă siguranţă garantând accesul securizat la dispozitiv şi reţea. Utilizatorii pot crea un sistem de acces cu mai multe nivele de securitate, putându-se bucura în acelaşi timp de avantajele sistemului automat de logare Single Sign On (SSO), ce asigură autentificarea centralizată a accesului fără a compromite securitatea dispozitivului. Totodată, cititorul de amprente detectează ţesutul viu de sub piele, ceea ce reduce riscul de erori.

Modelul rulează Windows® XP Tablet PC Edition cu software Microsoft Touch Pack şi are o interfaţă hardware ergonomică şi intuitivă. Ultra-Mobile PC vine cu cu ecran de 7″ WXGA, stilou electronic, tastaură virtuală, butoane dedicate, grupate astfel încât acesta să fie foarte uşor şi comod de utilizat. De asemenea, dispozitivul recunoaşte scrisul de mână, în cazul în care se optează pentru utilizarea touchscreen-ului, ca alternativă la clasica tastatură.

Produsul este disponibil în reţeaua de parteneri Tornado la un preţ de 935 euro, fără TVA şi se achiziţionează împreună cu DVD-RW extern (108 euro, fără TVA).

To Top