Stiri

Rack.ro deschide sezonul weekendurilor gratuite

VPS Entuziast oferă un nivel ridicat de securitate şi performanţă, un control mai bun al resurselor şi libertatea de acţiune pentru crearea, dezvoltarea şi monitorizarea aplicaţiilor web. Utilizatorii vor putea economisi o suma netă începând de la 169 Euro prin aplicarea la promoţia „Free Weekend”.

„Urmărim să accelerăm adoptarea serviciul VPS de către companiile din România. VPS-urile se adresează în mod direct proprietarilor de site-uri cu cerinţe tehnice non-standard, dezvoltatorilor de software, companiilor care doresc servicii web redundate şi furnizorilor de servicii Internet (inclusiv resellerilor de găzduire web)” a declarat Ionuţ Paraschiv, director PC Hardware.

Companiile producătoare de software, agenţiile de publicitate şi de creaţie web folosesc serverele VPS pentru a-şi distribui serviciile, indiferent că este vorba de conţinut, download de programe, lansarea de site-uri sau de campanii de prezentare pe Internet. VPS Entuziast se poate integra într-o infrastructură distribuită sau poate fi o parte componentă a planurilor de „disaster recovery” şi „mirroring” ale unei companii.

„În acest moment, piaţa de găzduire web are nevoie de soluţii capabile să garanteze performanţa şi să nu îngrădească accesul companiei la resurse. Serverul virtual răspunde acestor cerinţe mai bine decât maşinile dedicate, datorită capacităţilor de scalare. Clienţii îşi doresc întreaga libertate conferită de un server dedicat, fiind interesaţi în acelaşi timp să păstreze costurile la nivelul resurselor solicitate” a adăugat Ionuţ Paraschiv.

Serverele virtuale rulează pe o platformă hardware Sun Microsystems şi sunt localizate în datacenterul carrier-neutral Rack.ro din Bucureşti. Disponibilitatea contractuala a serviciului este de 99.5%.

Serverul virtual poate fi administrat facil în browser cu ajutorul unui panou de control Plesk™. În majoritatea cazurilor, instalarea de aplicaţii nu depăşeşte în complexitate un click de mouse. Pentru configurări speciale clientul accesează direct consola sistemul de operare instalat, ce poate fi ales în momentul instalării server-ului.

Cu soluţia VPS Entuziast utilizatorii au posibilitatea de a urma un plan dinamic de găzduire web, parametrii de funcţionare putând fi adjustaţi rapid pentru a răspunde unor cerinţe în creştere. Serverul virtual beneficiază de resurse garantate (procesor, memorie RAM, spaţiu pe disc etc) şi poate fi upgradat în orice moment, spre deosebire de un server dedicat care este limitat la resursele fizice oferite de hardware.

Puteţi afla mai multe despre serviciile VPS oferite de PC Hardware sunt brandul Rack.ro la adresa www.rack.ro/vps.

To Top