Stiri

Razer lansează soundbarul Leviathan V2 X pentru un sunet superior pr PC

Soundbar Razer Leviathan V2 X
Soundbar Razer Leviathan V2 X
(CREDIT: Razer)

Razer a lansat Leviathan V2 X, un nou soundbar compact și simplu de conectat, ce promite o experiență audio captivantă.Va fi disponibil în Europa la sfârșitul anului la un preț de ~120 de euro.

Modelul este gândit pentru PC gaming, având două difuzoare full-range și două radiatoare pasive, oferind astfel maximum de claritate și adâncime pentru experiențe audio desăvârșite, indiferent despre ce divertisment ar fi vorba.

Leviathan V2 X are o lungime de doar 400mm, încadrându-se sub orice monitor, fără să aglomereze inutil biroul. Sunetul redat este bogat și acoperă întreaga cameră.

Soundbar Razer Leviathan V2 X

Soundbar Razer Leviathan V2 X (Foto: Razer)

Pentru o conectivitate cât mai simplă, Leviathan V2 X folosește un singur cablu USB Type C, inclusiv pentru alimentare, și oferă astfel un sunet clar și puternic cu un volum maxim de 90dB. Având suport Razer Chroma™ RGB, ecosistemul de iluminare cu cea mai rapidă evoluție din lume, noul Leviathan V2 X este echipat cu 14 zone de iluminare care pot reda peste 16,8 milioane de culori, nenumărate efecte și se pot sincroniza în mod dinamic cu efectele din jocurile compatibile.

Pentru o conexiune stabilă și un plus de confort, soundbar-ul oferă suport și pentru tehnologia Bluetooth 5.0, asigurându-le utilizatorilor posibilitatea de a comuta extrem de ușor între sunetul PC-ului și cel al dispozitivelor Bluetooth configurate prin Razer Audio App.

To Top