Stiri

Realme 9 va fi primul telefon cu senzor foto Samsung HM6

Realme 9
Realme 9

Realme va introduce pe modelul realme 9 primul senzor foto Samsung HM6 de 108MP ProLight Camera. Realme 5 Pro a fost unul dintre telefoane mid-range cu o cameră de 48MP, iar realme 8 a fost unul dintre primele modele cu o cameră de 64MP. O dată cu seria realme 9 vom putea vedea o evoluție considerabilă.

Cea mai recentă tehnologie NonaPixel Plus aduce o extra luminozitate fotografiilor realizate cu realme 9. În practică, soluția 9Sum Pixel Binning de la NonaPixel Plus Technology va îmbunătăți absorbția luminii cu 123%, comparativ cu senzorul de imagine Samsung ISOCELL HM2. Mai mult, după compararea reală a fotografiilor, realme constată că fotografiile în lumină slabă de pe realme 9 sunt semnificativ mai luminoase și reproducerea culorilor este mai bună.

Tehnologia In-Sensor Ultra Zoom

În incercarea de a oferi utilizatorilor o experiență foto de calitate, realme 9 utilizează tehnologia Ultra-Zoom a senzorului HM6 cu un algoritm de îmbinare pentru a crea o fotografie frumoasă chiar și realizată de la distanță folosind zoom-ul. Rezultatul va fi o fotografie cu detalii bogate.

To Top