Stiri

Recorderul AXIS S3008 poate fi nucleul soluției tale de supraveghere video

Recorder AXIS S3008
Recorder AXIS S3008
(CREDIT: AXIS)

ELKO Romania anunță disponibilitatea pentru piața din România a recorderului AXIS S3008, o soluție de înregistrare la calitate ultra-high definition, ușor de instalat și compatibilă cu aplicația de video management AXIS Companion.

Cu un switch PoE integrat pentru până la 8 camere, acest recorder de înaltă performanță include un hard disk conceput pentru supraveghere video și o conexiune pe interfață gigabit, de înaltă performanță, pentru a gestiona înregistrările video în rezoluție ultra-high definition (UHD). Fiind integrat cu o gamă largă de produse Axis, recorderul de rețea AXIS S3008 face ca adăugarea de echipamente suplimentare de înregistrare sau alte echipamente Axis să fie o procedură mai simplă.

Caracteristicile principale includ:

  • Recorder compact cu switch PoE integrat;
  • Simplitate în instalare și operare;
  • Harddisk conceput pentru supraveghere video;
  • Port USB pentru exportul înregistrărilor video;
  • Garanție de până la 5 ani.

Recorderul de rețea AXIS S3008 permite accesarea în siguranță a înregistrărilor video de oriunde din lume datorită tehnologiei Axis Secure Remote Access. În plus, produsul este rentabil din punct de vedere al costului, având garanție implicită timp de 3 ani și, opțional, posibilitatea de a o extinde cu încă 2 ani.

 

To Top