Stiri

Republic of Gamers a anunțat consola portabilă ROG Ally cu procesor AMD Ryzen Z1


(CREDIT: ASUS)

Republic of Gamers a anunțat disponibilitatea consolei portabile de gaming ROG Ally în configurație cu procesorul AMD Ryzen Z1, adăugând astfel în gamă o variantă mai accesibilă. Noul model oferă o performanță excelentă în jocurile rulate în timpul deplasărilor. Exceptând procesorul, dispozitivul utilizează șasiul, ecranul, stocarea și sistemul de răcire regăsite în versiunea mai puternică ROG Ally echipată cu Z1 Extreme.

Procesorul AMD Ryzen Z1 e bazat pe arhitectura Zen 4, cu șase nuclee și 12 thread-uri. Acesta integrează unități grafice RDNA 3 și suportă tehnologiile de upscaling AMD, FSR și RSR. Ally utilizează un sistem termic Zero Gravity și componente identice cu modelul Z1 Extreme. Memoria este de 16 GB LPDDR5, stocarea de 512 GB pe PCIe® Gen 4 și include un slot microSD UHS-II.

Suportă WiFi 6E pentru o conexiune stabilă în jocuri multiplayer și streaming de la Xbox Cloud Gaming. Ecranul FHD oferă rată de refresh de 120 Hz și suport FreeSync™ Premium, precum și o luminozitate de 500 niți. Ally poate fi conectat la ecosistemul XG Mobile pentru resurse adiționale și porturi, transformându-se într-o platformă capabilă pentru jocuri AAA.

Consola ROG Ally este optimizată pentru sistemul de operare Windows, asigurând compatibilitatea cu multiple platforme de jocuri, inclusiv Steam, EA App, Xbox Game Pass, Epic Games Store și GOG. Colaborarea cu Microsoft și diverse studiouri de jocuri vizează o experiență de gaming excelentă pentru utilizatori.

Consola include 3 luni de Xbox Game Pass Ultimate, garantând acces la numeroase jocuri, inclusiv titluri AAA ca „Starfield”, imediat după achiziție.

Vezi un clip cu ROG Ally

To Top