Stiri

Republic of Gamers anunță noi produse de gaming în evenimentul For Those Who Dare: Boundless

Republic of Gamers (ROG) a anunțat mai multe produse de gaming în cadrul evenimentului virtual For Those Who Dare: Boundless. Noutățile includ 2 laptopuri de gaming ROG Strix și ROG Flow, o serie de noi genți și articole de îmbrăcăminte ROG Slash, inițiativa Team ROG și un joc independent de tip parkour first-person pentru ROG Citadel XV. ROG are ca obiectiv să le ofere gamerilor cea mai bună tehnologie, produse și experiențe posibile, iar evenimentul For Those Who Dare: Boundless duce mai departe acest angajament.

ROG Strix SCAR 17 Special Edition – cerneală invizibilă pe carcasă

Noul ROG Strix SCAR 17 Special Edition găzduiește cel mai nou hardware și soluții de răcire de ultimă generație pentru a furniza experiențe de gaming de top. O cameră cu vapori personalizată, combinată cu metalul lichid Conductonaut Extreme exclusiv ROG aplicat atât pe procesor, cât și pe placa video, permite ca SCAR 17 SE să împingă performanțele hardware-ului și mai sus. Cu un TDP maxim al procesorului de 65W și cu un TGP maxim al plăcii video de 175W cu Dynamic Boost, SCAR 17 SE are puterea necesară să ruleze fără efort cele mai avansate jocuri la o rată de reîmprospătare ridicată.

SCAR 17 SE domină clasa de gaming cu o suită cuprinzătoare de componente high-end, asigurându-se că jucătorii nu vor întâmpina niciodată un blocaj. Oferind opțiuni de panouri FHD 360 Hz sau QHD 240 Hz, ambele cu timpi de răspuns de numai 3 ms, SCAR 17 SE oferă o claritate cristalină a mișcărilor, indiferent de rezoluție. Cu până la 64 GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz și până la 64 GB de memorie PCIe Gen 4 într-o matrice RAID 0, acest „monstru” al gamingului lasă în urmă timpii de încărcare. De asemenea, dispozitivul are o estetică cyberpunk distinctivă, cu cerneală invizibilă, prima de acest fel aplicată direct pe șasiul metalic. În condiții normale de iluminare, această substanță are o textură metalică mată, dar cu o lanternă UV, cerneala apare verde și albastră și oferă indicii în joc pentru SCAR Runner.

ROG Flow X16

Noul ROG Flow X16 este un laptop convertibil subțire și ușor, cu ecran de 16 inchi, alimentat de un procesor AMD Ryzen 9 6900HS și de un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, cu suport pentru stațiile video externe XG Mobile, cântărind doar 2,1 kg. Flow X16 dispune, de asemenea, de ecranul flagship ROG Nebula HDR Display, un panou mini LED QHD/165Hz, cu o luminozitate maximă de 1100 de niți și un gamut DCI-P3 de 100%.

ROG nu a sacrificat capacitatea de utilizare și upgrade pentru a obține acest format subțire și ușor. Componentele premium sunt completate de tehnologia Frost Force și de radiatorul Pulsar Heatsink, cu trei ventilatoare și un radiator de înaltă densitate pentru a menține performanța ridicată și temperaturile scăzute.

ROG Flow X16 in modul cort

Linia de modă ROG Slash extinsă

Inspirate de stilul cyberpunk și de codul de la baza universului virtual ROG, aceste produse oferă opțiuni de genți și îmbrăcăminte, fiind construite din materiale premium și concepute în spiritul culturii de gaming. ROG Slash se definește, de asemenea, prin aspectul polivalent și calitatea durabilă. Având curele reglabile, compartimente multiple și materiale TPU hidrofuge, geanta Crossbody Bag, rucsacul Hip Bag și husa protectoare pentru laptop sunt gata să securizeze elementele esențiale ale vieții de zi cu zi, în timp ce noile Cobra Buckle Cap și Bucket Hat oferă un stil deosebit și protecție împotriva intemperiilor.

Sărbătorește gaming-ul cu #TeamROG

#TeamROG se extinde în 2022, asociind produsele ROG de înaltă calitate cu numeroși formatori de opinie, gameri profesioniști, creatori de conținut și sportivi din întreaga lume. Toți membrii Team ROG au fost de acord să se alăture brandului ROG în promovarea gamingului pe plan global.

ROG este încântată să continue parteneriatul actual cu echipa de esports Misfits Gaming, ca parte a inițiativei #TeamROG. ROG are, de asemenea, plăcerea de a anunța un nou parteneriat cu ReKT Gaming, o organizație care operează echipe de esports și de creare de conținut în cadrul unei serii de jocuri dintre cele mai populare din prezent. Pentru a-i vedea pe membrii #TeamROG și pentru a descărca imaginile de fundal exclusive ale acestora, vă rugăm să vizitați site-ul oficial.

Jucătorii se avântă spre noi culmi în SCAR Runner

Disponibil ca o expansiune a jocului ROG Citadel XV, SCAR Runner este un titlu de tip parkour first-person, care urmărește povestea lui X, aflat într-o cursă contra cronometru pentru a recupera informații critice. Acest joc se leagă, de asemenea, de carcasa fizică a ROG Strix SCAR 17 Special Edition, cu indicii ascunse chiar pe suprafața acestuia. SCAR Runner se lansează în paralel cu o campanie de donații cu premii disponibile în valoare de peste 20.000 de dolari, printre care Strix SCAR 17 SE și îmbrăcăminte ROG Slash. Campania se va desfășura în perioada 17 mai – 30 iunie 2022, iar informațiile complete despre campanie pot fi găsite aici.

To Top