Stiri

Republic of Gamers participă la Bucharest Gaming Week 2020

ROG Zephyrus Duo 15 (GX550)
ROG Zephyrus Duo 15 (GX550)

Republic of Gamers (ROG) continuă tradiția și participă și anul acesta la Bucharest Gaming Week. ROG va fi prezent în perioada 16-22 noiembrie cu un stand online în cadrul ediției 2020, adaptate contextului actual. Vizitatorii vor fi întâmpinați și cu o promoție specială.

Standul online ROG va avea o agenda încărcată, pregătită pe placul pasionaților de jocuri video. Turneele de gaming dotate cu premii atractive, live stream-urile găzduite de cei mai populari creatori de content din comunitatea online de gaming vor fi însoțite de tombole și voie bună.

Programul online va avea suportul celor mai performante laptopuri de gaming ROG, precum Zephyrus G14 – cel mai puternic laptop de gaming de 14 inci, futuristul Zephyrus Duo 15 echipat cu ecranul secundar rabatabil ROG ScreenPad Plus, precum și suita Strix SCAR de 15” și 17”.

Activitățile de la standul ROG de la Bucharest Gaming Week 2020 vor demara pe 16 noiembrie cu ajutorul lui Bobospider, care va coordona un turneu de Mortal Kombat și o demonstrație Godfall. Programul va continua cu IceManLucky și meciuri de Assassin’s Creed Valhalla. Bercea, Ovvy și Tedereu se vor alătura invitaților speciali, pregătindu-le fanilor mai multe meciuri demonstrative în standul virtual ROG.

Promoție la notebook-urile ROG pentru vizitatori

Vizitatorii online vor fi întâmpinați și cu o promoție specială. Ei vor putea accesa un voucher valabil pentru achiziția de laptopuri de gaming ROG. Mai multe modele selecționate vor fi însoțite de un cadou constând într-o pereche de căști TUF Gaming H5.

To Top