Stiri

Rezultatele finalei ASUS Open Overclocking Cup 2014

Alex Nedelcu AOOC 2014
Alex Nedelcu AOOC 2014

ASUS anunță rezultatele finalei ASUS Open Overclocking Cup 2014 ce a avut loc la Moscow Cyber Stadium, cea mai mare arenă din Moscova dedicată sportului electronic. La acestă ediție au participat cei mai buni overclockeri din Europa. Cei 16 câștigători din calificări, provenind din 10 țări, au format 8 echipe care au concurat pentru glorie și pentru premiile în valoare de 10.000 de dolari.

Toți participanții au fost premiați cu componente hardware în valoare de peste 25.000 de dolari. În timpul competiției, overclockerii au obținut rezultate în patru probe diferite: Cinebench R15 în categoria 2D și 3DMark11 Performance, 3DMark Fire Strike și Fire Strike Extreme în categoria 3D. Pentru a atinge cele mai bune rezultate ale lor, overclockerii au fost dotați cu cele mai bune componente:

Câștigătorii AOOC 2014 sunt reprezentanții echipei germane, Dancop și BenchBros. Aceștia au obținut cele mai bune rezultate în 3DMark Fire Strike Extreme, 9287 puncte, supratactând placa video ASUS STRIX GTX la frecvențele de 2030/2153 MHz. Prin câștigarea acestei secțiuni, germanii au obținut maximum de 35 de puncte și s-au așezat în vârful clasamentului cu un total de 108 puncte.

Echipa Polonia/Italia formată din Xtreme_Addict și Giorgioprimo a câștigat medalia de argint, fiind la numai 4 puncte de primul loc. Aceștia au furnizat rezultate stabile pe tot parcursul competiției și s-au clasat în top 3 la fiecare probă.

În ultima fază a competiției, locul trei a fost disputat de rușii Smoke și _12_ și de echipa formată de Wizerty (Franța) și TerraRaptor (Kazahstan). Grație parcursului constant, Wizerty și TerraRaptor au terminat cu un avantaj de 2 puncte în fața urmăritorilor.

ASUS dorește să le mulțumească tuturor concurenților pentru faptul că au făcut evenimentul ASUS Open Overclocking Cup 2014 atât de atractiv și apreciază suportul Corsair și MicroXperts în organizarea evenimentului.

Alex Nedelcu AOOC 2014

Alex Nedelcu AOOC 2014

Printre finaliștii ASUS Open Overclocking Cup 2014 s-a numărat și un overclocker din România. Alex Nedelcu a format echipă cu Perica_barii, cei doi obținând locul al șaptelea.

Galerie Foto FB AOOC 2014

To Top