Stiri

Rezultatele luptei BLOGWARS

ASUS Transformer Book T100
ASUS Transformer Book T100

Cea de-a doua luptă BLOGWARS unu la unu din 2014 a luat sfârșit. Blogurile imidoresc.ro și revoblog.ro și-au activat posturile de luptă ASUS Transformer Book T100, mobilizându-și susținătorii să participe la desemnarea câștigătorului. Procesul de votare s-a încheiat vineri, 28 noiembrie, la ora 14.00, la scurt timp fiind realizată și tragerea la sorți. Ionuț Paraschiv a fost însoțit de Bogdan Petre și virtual de Marius Vasilescu (prin Skype).

ASUS Transformer Book T100

ASUS Transformer Book T100

Voturile centralizate au dat un rezultat foarte strâns. Bogdan Petre a câștigat cu doar 57 de voturi în fața lui Marius Vasilescu. Raportul procentelor finale este 50,9% la 49,1%. Rezultatele intermediare indicau drept favorit blogul Revoblog.ro, însă situația a fost răsturnată cu doar o zi înaintea închiderii votării. Felicitări Bogdan Petre pentru victorie, felicitări Marius Vasilescu pentru rezultatul foarte strâns!

La această ediție BLOGWARS au votat 3327 de cititori, concurând pentru tableta convertibilă în laptop ASUS Transformer Book T100. Extragerea votantului norocos a apelat la random.org. Numele câștigătoarei este Adelina Ochian și locuiește în București. Ea va fi contactată pe email în vederea validării rezultatului și înmânării premiului. Felicitări!

Extragerea câștigătorilor

To Top