Stiri

Riot Forge lansează jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Hextech Mayhem: A League of Legends Story
Hextech Mayhem: A League of Legends Story

Riot Forge a lansat jocul Hextech Mayhem: A League of Legends Story, în colaborare cu Choice Provisions, creatorii seriei BIT.TRIP. Noul joc de tip runner a apărut pe Nintendo Switch, PC, GOG și va deveni disponibil de pe 16 noiembrie și pe Epic Games Store și în curând și pe Netflix Games.

Cu acțiunea amplasată în universul League of Legends, Hextech Mayhem: A League of Legends Story este un joc de tip runner care îl aduce în lumina refectoarelor pe Ziggs, expertul hexplozibililor din cunoscutul joc. Jucătorii au la dispoziție sărituri cu bombă și atacuri cu bombă, cu scopul de a evita obstacolele, a dezarma inamicii și siguranțele pentru a obține reacții explozive în lanț și a declanșa haos.

În timp ce se ascund de renumitul om de știință Heimerdinger, jucătorii vor provoca dezastre în diferite cartiere din Piltover în căutarea haotică a lui Ziggs de a construi cea mai mare bombă din Runeterra.

Mai multe detalii despre joc vor fi anunțate pe 16 noiembrie 2021, la ora 18:00, în timpul unui video explicativ realizat de Riot Forge. Informațiile privind participarea vor fi furnizate înainte de eveniment.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story este disponibil pentru precomandă pe Nintendo Switch și PC, pe Steam, GOG.com și Epic Games Store. Cei care fac precomenzi pe aceste canale vor primi un skin Ruined Ziggs exclusiv pentru a fi folosit în joc. Hextech Mayhem: A League of Legends Story va fi disponibil în curând pe aplicația de mobile a Netflix, inclusă cu abonamentul Netflix, fără taxe suplimentare.

Hextech Mayhem: A League of Legends Story | Trailer oficial

To Top