Jocuri

Riot Games a deschis evenimentul RiotX Arcane

Riot Games RiotX Arcane
Riot Games RiotX Arcane

Riot Games a anunțat evenimentul RiotX Arcane, o experiență care se va întinde pe durata întregii luni și este dedicat lansării primului său serial de animație, Arcane. Jucătorii și fanii vor avea parte de evenimente offline și digitale pe multiple platforme.

Evenimentele se transformă și se dezvoltă pe parcursul întregii luni, pe măsură ce fiecare act al serialului este dezvăluit, concomitent cu activări în toate jocurile Riot. Evenimentul ”RiotX Arcane” a început de luni, iar în weekend fanii sunt așteptați la finala Campionatul Mondial de League of Legends și premiera serialului Arcane.

Campionatul Mondial de League of Legends 2021

În luna octombrie, peste 180 milioane de utilizatori activi au jucat jocuri în universul League of Legends (League of Legends, League of Legends: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics și Fight for the Golden Spatula, în China), marcând o cifră-record pentru companie.

Evenimentul RiotX Arcane a început odată cu finalele Campionatul Mondial de League of Legends, competiție de prestigiu unde a devenit deja o tradiție ca unele dintre cele mai populare experiențe muzicale și de divertisment ale Riot să-și făcă debutul.

Ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de anul acesta aduce împreună gaming-ul, spiritul competitiv și divertismentul printr-un concert live pe scenă al trupei Imagine Dragons, premiată cu Grammy, alături de PVRIS, Bea Miller, JID și Denzel Curry.

Muzicieni îi poartă pe jucători și pe fani într-o călătorie cu tematică Arcane prin Piltover și Zaun, cele două orașe în care se desfășoară acțiunea din serial. Ceremonia de deschidere a început sâmbătă, 6 noiembrie, la ora 14:00, și a fost transmisă pe lolesports.com, YouTube și Twitch.

Lansarea serialului Arcane

Pe 7 noiembrie, de la 2:30, debutează, în premieră globală, RiotX Arcane, transmisă pe Twitch (pe canalul Riot Games și pe canalele streamerilor dedicați) și pe Arcane.com. La sediul central Riot din Los Angeles, evenimentul va avea un covor roșu virtual oferind presei și creatorilor de conținut din întreaga lume oportunitatea să se conecteze cu comunitățile lor. Arcane este primul serial Netflix care se va lansa cu co-streaming exclusiv pe Twitch, creatorii de conținut de pe această platformă având ocazia să transmită de pe conturile lor și să reacționeaze live la primul episod.

To Top