Stiri

Roaming gratuit in 80 de tari

Am primit următorul comunicat de presă de la Keen Communication. Pare interesant pentru cei care călătoresc mult prin străinătate.

Keen Communication distribuie servicii competitive si accesibile de comunicare mobila clientilor internationali, celor care calatoresc atat in interes de serviciu, cat si celor care merg in vacanta si care folosesc serviciile mobile internationale.

United Mobile e o companie de telefonie mobila cu sediul central in Elvetia si licenta in Liechtenstein ca operator virtual de retele de comunicatie
United Mobile a dezvoltat o tehnologie revolutionara, eliminand costurile ridicate de roaming. Sediul central al companiei este in Elvetia si licenta ca operator virtual de retele de comunicatie in Liechtenstein. United Mobile ofera apeluri primite gratuit in 80 de tari si apelurile efectuate in intreaga lume la preturi avantajoase.
– Primiti apeluri la cost 0 in mai mult de 80 de tari
– Telefonati acasa folosind telefonul mobil incpand de la pretul de 0,39€/min
– Fara abonament
– Fara cheltuieli lunare
– Fara limita de folosire
– Tarife transparente
– Incarcare rapida prin internet
– Controlul complet al costurilor

Compania isi desfasoara activitatea in 125 de tari. Pentru a asigura calitatea conexiunii retelei in intreaga lume se foloseste o dezvoltare speciala a tehnologiei, avand la baza calitate elvetiana si standarde precise.

Keen Communication este distribuitor exclusiv pentru Romania si Republica Moldova al cartelelor sim United Mobile.

Detalii pe www.keen-mobile.ro

To Top