Stiri

ROG a lansat campania back-to-school #DayOnewithROG


(CREDIT: ASUS)

Republic of Gamers (ROG) desfășoară o nouă promoție tip bundle cu prilejul începerii unui nou an școlar. Utilizatorii care achiziționează un laptop ROG din portofoliul 2022 în peste 25 de țări participante din regiunea EMEA pot primi gratis un kit de accesorii School Set Promotion, iar câștigătorii concursurilor din social media vor fi recompensați cu cadouri digitale din gaming sau cu un laptop ASUS TUF Dash F15. Pentru mai multe informații despre lista de țări din cadrul campaniei #DayOnewithROG, vă rugăm să vizitați site-ul oficial aici: https://www.dayonerog.com/.

Computerele au devenit o necesitate în sălile de clasă și în cele de curs, ceea ce îi obligă pe părinți și pe elevi să achiziționeze noi laptopuri odată cu începerea anului școlar. ROG a conceput promoția #DayOnewithROG pentru a se sincroniza sezonului de cumpărături pentru revenirea la școală, ajutându-i pe utilizatori să identifice laptopul potrivit.

ROG oferă, de asemenea, un pachet promoțional de accesorii odată cu achiziționarea laptopurilor participante la promoție prin intermediul comercianților cu amănuntul din regiunea EMEA Est, colaborând cu 24 de influenceri din echipa ROG pentru a răspândi mesajul. La fel ca și studenții cu diferite orientări academice, Team ROG reprezintă o comunitate diversă de oameni din diferite domenii profesionale, legați între ei prin pasiunea pentru gaming.

„Noile tehnologii au adus un progres semnificativ în industria computerelor – în special în segmentul laptopurilor de gaming. Am fost martori la această evoluție în ultimii ani”, a declarat Jeff Lo, ASUS East EMEA General Manager Consumer PC/Gaming. „Când văd tot mai mulți oameni folosind în viața de zi cu zi laptopuri subțiri și puternice, trăiesc emoția și sentimentele frumoase care au inspirat promoția #DayOnewithROG destinată studenților din întreaga regiune!”

Alegeți dintre 9 laptopuri ROG echipate cu procesoare Intel

Fiecare elev sau student are nevoi și preferințe diferite atunci când vine vorba de laptop. Unii au nevoie de putere de procesare pentru crearea de conținut și pentru cursurile STEM, în timp ce alții speră să se joace fără niciun lag – fie în timpul liber, fie ca parte a unei echipe de esports din campus. Pentru studenții care caută un ghid de cumpărare, ROG a dezvoltat un algoritm care recomandă unul dintre laptopurile noastre avansate în funcție de nevoile studentului. Utilizatorii pot selecta până la trei caracteristici, cum ar fi „Rezistență pentru toată ziua”, „Crearea de conținut” sau „Design ușor” și li se recomandă un laptop de gaming lansat în 2022 – alături de clipuri, specificații și un link pentru cumpărare.

Selecția de notebookuri fiabile ROG este perfectă pentru elevii care au nevoie de un sistem nou pentru școală. În promoție sunt incluse 9 modele ASUS de gaming echipate cu procesoare Intel: ROG Strix SCAR 15, ROG Strix SCAR 17, ROG Strix SCAR 17 SE, ROG Zephyrus M16, ROG Flow Z13, ASUS TUF Dash F15 & ASUS TUF Gaming F15/F17.

Pachet gratuit School Set Promotion și multe altele

Atunci când sunt achiziționate de la un retailer participant la promoție, clienții vor primi, de asemenea, pachetul de accesorii „Team ROG School Set Promotion”, în limita stocului disponibil. Pachetul include un rucsac, un caiet, un mousepad, un pix, o cană termos, o husă pentru gameri și un tricou. Kitul va fi expediat după finalizarea achiziției.

De asemenea, elevii se pot înscrie la concursul #DayOneWithROG prin postarea unui comentariu pe conturile locale de socializare ROG, etichetând trei prieteni în comentarii și folosind hashtag-ul #DayOneWithROG. Câștigătorii vor primi cadouri digitale din zona gamingului (ofertele pot varia în funcție de țară) sau un laptop de gaming ASUS TUF Dash F15. Utilizatorii se pot înscrie până pe 30 septembrie 2022, iar câștigătorii pentru fiecare țară vor fi anunțați la începutul lunii octombrie pe conturile locale de socializare ROG.

To Top