Stiri

ROG vine la CES 2024 cu un întreg arsenal de periferice și echipamente de gaming

Lansări ROG la CES 2024
Lansări ROG la CES 2024
(CREDIT: ASUS)

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat la CES 2024 un întreg arsenal de periferice și echipamente de gaming, produsele fiind concepute pentru a le oferi jucătorilor instrumentele necesare pentru a domina mediul virtual din gaming. Line-up-ul include mouse-ul de gaming ultra-ușor ROG Keris II Ace, tastatura de gaming ROG Falchion RX Low Profile 65%, căștile de gaming ROG Cetra True Wireless SpeedNova, microfonul cu condensator ROG Carnyx USB și rucsacul de gaming ROG Archer ErgoAir.

Ți-am trezit curiozitatea? Păi să intrăm un pic în detalii…

 

ROG Keris II Ace

ROG Keris II Ace

ROG Keris II Ace (Foto: ASUS)

ROG Keris II Ace este un mouse de gaming ultra-ușor, creat pentru jucătorii competitivi și campionii din „esports”. Proiectat cu aportul și feedback-ul profesioniștilor din „esports”, estetica elegantă și minimalistă a lui Keris II Ace oferă echilibrul perfect între funcționalitate și formă. Învelișul său din nailon ecologic este derivat din ulei de ricin regenerabil, ceea ce îi conferă mouseu-ului o greutate totală de doar 54 de grame, reducând semnificativ oboseala încheieturii mâinii în timpul sesiunilor maraton de jocuri. Micro-comutatoarele optice utilizate în Keris II Ace oferă o acționare consistentă și sunt extrem de durabile, cu o durată de viață de 100 de milioane de clicuri.

Keris II Ace este echipat cu senzorul optic ROG AimPoint Pro de 42.000 dpi, care oferă o abatere ultraprecisă < 1%, fiind suficient de sensibil pentru a urmări pe sticlă. Conectivitatea flexibilă în trei moduri permite utilizatorilor să se conecteze la un dispozitiv utilizând o conexiune USB cu fir sau o conexiune wireless de 2,4 GHz; de asemenea, pot alege să împerecheze până la trei dispozitive simultan prin Bluetooth®. Tehnologia wireless ROG SpeedNova permite performanțe wireless fiabile, cu latență redusă și eficiență energetică optimizată în modul 2,4 GHz. Receptorul ROG Omni Receiver îi permite lui Keris II Ace să se conecteze fără fir la mai multe dispozitive suportate simultan.

Keris II Ace este compatibil cu ROG Polling Rate Booster pentru a oferi un control super fluid al cursorului – deosebit de util în timpul momentelor cruciale din timpul jocului. Acest booster îmbunătățește rata de interogare de 1000 Hz la o rată de până la 4000 Hz în modul wireless sau până la 8000 Hz în modul cu fir. Rata de interogare amplificată reduce întârzierea de intrare pentru a oferi utilizatorilor un control mai bun al țintei, cu o plasare mai lină și mai precisă a cursorului – un beneficiu deosebit de util în timpul momentelor cruciale din joc. Spre deosebire de soluțiile concurente care necesită un receptor suplimentar sau chiar un mouse complet nou, ROG Polling Rate Booster îmbunătățește rata de polling, oferind în același timp o mai mare flexibilitate și confort. Compatibil cu alte dispozitive ROG, acest accesoriu oferă versatilitate în cadrul ecosistemului ROG.

 

ROG Falchion RX Low Profile

ROG Falchion RX Low Profile

ROG Falchion RX Low Profile (Foto: ASUS)

ROG Falchion RX Low Profile este o tastatură de gaming compactă, în format 65%, care îmbină stilul cu performanța, încorporând inteligent tastele direcționale și de navigare în cadrul său cu profil de 26,5 mm și format 60%. Cu noile comutatoare optice pre-lubrifiate ROG RX Low-Profile, cele două straturi de amortizare din silicon și capacele de taste ABS acoperite cu UV, Falchion RX Low Profile oferă experiențe de tastare și de joc fără precedent.

Comutatoarele ROG RX Low-Profile dispun de o tijă pătrată tubulară unică, de patru pini de blocare a colțurilor și de stabilizatorul X. Această combinație are ca rezultat o apăsare mai consistentă a tastelor, cu o întârziere de „debounce” aproape de zero și mai puțină oscilație a tastelor în comparație cu alte switch-uri cu profil redus. Facilitățile suplimentare includ un panou tactil multifuncțional pentru un control intuitiv. Conectivitatea în trei moduri permite ca Falchion RX Low Profile să se conecteze simultan la până la cinci dispozitive, cu trei conexiuni prin Bluetooth și câte una prin banda wireless de 2,4 GHz și USB. ROG Omni Receiver gestionează semnalele provenite atât de la tastatură, cât și de la mouse-ul compatibil, permițând utilizatorilor să elibereze porturile USB pentru alte dispozitive. De asemenea, utilizatorii pot comuta cu ușurință între modurile Windows și MacOS. Falchion RX Low Profile include un capac pentru a proteja împotriva loviturilor și a loviturilor atunci când ești în deplasare și ține praful la distanță atunci când tastatura nu este utilizată.

 

ROG Cetra True Wireless SpeedNova

ROG Cetra True Wireless SpeedNova

ROG Cetra True Wireless SpeedNova (Foto: ASUS)

Căștile de gaming ROG Cetra True Wireless SpeedNova oferă o versatilitate de neegalat cu conectivitate Bluetooth și tehnologie wireless ROG SpeedNova 2,4 GHz pentru o latență foarte redusă. Utilizatorii se pot bucura de un sunet de înaltă rezoluție, pe 24 biți / 96 kHz1 cu detalii realiste care sunt îmbunătățite și mai mult de tehnologia Dirac Opteo™. În plus, Adaptive ANC cu modul Auto optimizează și ajustează nivelurile de anulare activă a zgomotului în funcție de potrivirea în ureche, de forma canalului auditiv al purtătorului și de zgomotul ambiental – toate acestea pentru a asigura o imersiune audio completă.

În același timp, microfoanele AI cu conducție osoasă asigură o preluare precisă a vocii pentru o calitate cristalină a apelurilor în orice moment. ROG Cetra True Wireless SpeedNova oferă până la 46 de ore de autonomie a bateriei2 , încărcare wireless, încărcare rapidă în carcasă și dispun de iluminare personalizabilă ASUS Aura RGB pentru un stil complet.

 

ROG Carnyx

ROG Carnyx

ROG Carnyx (Foto: ASUS)

ROG Carnyx este un microfon cardioid USB de calitate profesională care dispune de o capsulă cu condensator de 25 mm pentru tonuri vocale bogate și calde, plus o rată de eșantionare de 192 kHz / 24 biți pentru un sunet de înaltă fidelitate extrem de detaliat. Acesta include un filtru de trecere înaltă pentru a reduce zgomotul de frecvență joasă și pentru a spori claritatea vocii, un filtru pop pentru a preveni consoanele oclusive vocale și un suport de șoc metalic premium care minimizează vibrațiile externe pentru a oferi utilizatorilor înregistrări curate și fără întreruperi.

Comenzile intuitive ale microfonului ROG Carnyx includ un buton de „mute” cu o singură atingere, împreună cu un buton de control multifuncțional pentru a regla volumul microfonului și al căștilor de monitorizare, precum și pentru a activa/dezactiva filtrul „high-pass”. De asemenea, utilizatorii își pot etala stilul cu efectele de lumină Aura Sync RGB personalizabile, care pot fi asociate cu produse compatibile din ecosistemul ROG pentru a conferi configurației de înregistrare sau de streaming un aspect aparte și unificat.

 

Controler mobil ROG Tessen

ROG Tessen

ROG Tessen (Foto: ASUS)

Controlerul mobil ROG Tessen dispune de balamaua inovatoare ROG Foldable Hinge, care reduce dimensiunea controlerului la jumătate atunci când este pliat, permițându-i să se strecoare cu ușurință într-o geantă sau într-un buzunar pentru o portabilitate fără efort. Plăcuțele de suport din cauciuc de grosime variabilă și un conector Type-C extins asigură compatibilitatea cu telefoanele Android, fără a fi nevoie să scoateți telefonul din carcasă.

Tessen dispune, de asemenea, de două padele spate suplimentare programabile din mers, care permit jucătorilor să execute cu ușurință comenzi complicate în joc. În plus, gamerii se pot juca în timp ce își încarcă simultan telefoanele, datorită unui port „passthrough” de 18 wați.  Estetica premium și ergonomică reproduce în mod eficient senzația de a juca pe un controler de consolă. Joystick-urile ALPS de 18 mm oferă 22° de mișcare pentru un control precis. Butoanele A, B, X și Y și D-pad-ul dispun de comutatoare mecanice exclusive pentru un control super-reactiv. Re-maparea butoanelor și personalizarea ROG Button™, precum și setările Aura Lighting pot fi configurate cu ușurință în Armoury Crate. Atunci când e ținut în mână, lumina RGB se reflectă în palme, creând o vibrație de gaming excepțional de captivantă.

 

Rucsac de gaming ROG Archer ErgoAir

ROG Archer ErgoAir

ROG Archer ErgoAir (Foto: ASUS)

Rucsacul de gaming ROG Archer ErgoAir are un design inovator al spătarului, cu un tunel de flux de aer, care oferă utilizatorilor un confort și un suport de neegalat, susținând eficient spatele utilizatorului și protejând orice laptop depozitat în husa internă. Rucsacul Archer ErgoAir este confecționat din țesătură de nailon 200D ușoară și durabilă, iar capacitatea sa cavernoasă de 40 de litri îi permite să găzduiască un laptop de până la 17 inchi.

Capacul ajustabil roll-top poate fi folosit pentru a ajusta dimensiunile externe ale rucsacului în funcție de cantitatea de echipament din el. Archer ErgoAir include o curea pentru bagaje, buzunare ascunse și un fermoar lateral cu acces rapid. Acest rucsac incredibil de versatil are un set complet de accesorii, inclusiv o husă de ploaie impermeabilă și o geantă. În plus, designul modular al rucsacului permite utilizatorilor să folosească husa, cureaua de susținere a taliei și corzile elastice pentru a crea o geantă de talie sau o geantă transversală.

 

To Top