Stiri

ROG Cetra cu USB-C, căștile de băgat în urechi când te joci pe mobil

Căști intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C
Căști intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

Republic of Gamers a lansat căștile intra-auriculare de gaming ROG Cetra, care au control pe fir și conector USB-C. Acestea izolează zgomotele nedorite și oferă conectivitate multi-platformă, pentru telefoane mobile, PC-uri, Mac-uri și Nintendo Switch. Echipate cu tehnologia Active Noise Cancellation (ANC) și modul Ambient, căștile ROG Cetra îți permit o imersiune deplină în jocuri, muzică sau altă redare audio.

Orice zgomot ambiental este atenuat cu ajutorul tehnologiei Active Noise Cancellation (ANC), dezvoltată împreună cu Sony, iar prin blocarea zgomotelor nedorite, ROG Cetra oferă o experiență audio mai naturală, cu o redare mai bună a înaltelor și o gamă mai largă și fără distorsiuni a frecvențelor scăzute. Cu o redare naturală a sunetului și o audiție fără niciun deranj în orice mediu, utilizatorul va putea experimenta un nou nivel al jocurilor mobile și al redării conținutului de divertisment. Căștile au modul Ambient pentru acele situații în care ai nevoie să se percepi zgomotele din jur, cum ar fi traversarea unei străzi sau ascultarea un anunț în gară sau pe aeroport. Poți opri instantaneu anularea zgomotelor cu o simplă apăsare de buton pe controlerul de pe fir.

Proiectate cu un răspuns în frecvență larg de 20 – 40 kHz, difuzoarele exclusive de 10 mm ASUS Essence redau o coloană sonoră optimizată pentru jocuri și bași puternici, pentru o experiență audio captivantă și detaliată.

ROG Cetra au o fixare confortabilă și sigură în urechi și o izolare sonoră sporită. Forma dopurilor este ușor înclinată în față, pentru a se potrivi mai bine cu forma urechilor umane și vine cu un mic bumb la bază, pentru ca dopurile să se fixeze mai bine în ureche. Căștile vin la pachet cu o carcasă de transport compactă, pentru stocare căștilor, a dopurilor și a agățătoarelor. Sunt incluse trei dimensiuni ale dopurilor și agățătoarelor de silicon, precum și o pereche suplimentară de dopuri din spumă.

Căști intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

Căști intra-auriculare de gaming ROG Cetra cu USB-C

Logo-ul ROG de pe fiecare cască are un efect subtil de iluminare, iar software-ul Armoury II oferă un control extins și o interfață intuitivă pentru configurarea redării sunetului, de la egalizator (EQ) la echilibrarea sunetului pentru sisteme de boxe 7.1. Poți crea și aplica cu ușurință profiluri audio pentru diverse tipuri de jocuri și scenarii de utilizare, cum ar fi jocurile FPS sau cele de curse.

Pentru căștile ROG Cetra cu USB-C trebuie să scoți din buzunar cam 510 de lei, click mai jos pentru oferta actuală.

VEZI PREȚUL ONLINE

To Top