Stiri

ROG Phone 6D și 6D Ultimate, două telefoane cu MediaTek Dimensity 9000+ 5G


(CREDIT: ASUS)

Republic of Gamers a prezentat 2 telefoane noi în seria ROG Phone. E vorba de ROG Phone 6D și ROG Phone 6D Ultimate, terminale echipate cu cel mai nou chipset de top MediaTek Dimensity 9000+ 5G. Cu viteze ale procesorului de până la 3,2 GHz și dispunând de până la 16GB de memorie RAM LPDDR5X și 512GB de stocare ROM, Dimensity 9000+ oferă experiențe 5G de top, perfecte pentru gamerii mobili.

Cele două telefoane sunt disponibile la precomandă și vor ajunge pe piața românească în octombrie. Prețurile pornesc de la 4899 lei (taxe inclusiv) pentru modelul ROG Phone 6D (12GB RAM și 256GB stocare) și de la 7099 lei (taxe inclusiv) în cazul lui ROG Phone 6D Ultimate (16GB RAM și 512GB stocare).

ROG Phone 6D Ultimate introduce funcția AeroActive Portal, o „ușă” de disipare a căldurii care funcționează împreună cu AeroActive Cooler 6 și cu lamelele de disipare a căldurii de pe camera de vapori ultra-subțire, pentru a introduce aer rece spre chipset pentru o performanță de răcire excepțională. Suprafața termică este mărită de până la 9 ori, iar eficiența termică este sporită cu până la 20% atunci când AeroActive Portal este activat.

Sistemul de răcire îmbunătățit GameCool 6 dispune de o tehnologie nouă de răcire a procesorului la 360° pentru a dezlănțui performanțe maxime susținute. O baterie cu o capacitate imensă de 6000mAh oferă o autonomie extinsă pentru sesiuni lungi de joc. Adaptorul din pachet esteun HyperCharge de 65 de wați pentru încărcare rapidă.

Imaginile deosebite sunt redate pe un ecran Samsung AMOLED HDR10+ de 6,78 inci, care utilizează tehnologia exclusivă de tuning ROG pentru a obține o rată de reîmprospătare uimitoare de 165Hz și o rată de eșantionare tactilă de 720Hz, de top în industrie. Noua serie este pe deplin compatibilă cu gama existentă de accesorii interesante pentru ROG Phone 6, inclusiv AeroActive Cooler 6 și ROG Phone 6 Glass Screen Protector.

ROG Phone 6D cu AeroActive Cooler 6

ROG Phone 6D cu AeroActive Cooler 6 (Foto: ASUS)

Și în cazul acestor modele noi, senzorii ultrasonici din AirTrigger 6 suportă pe deplin diverse gesturi, inclusiv funcții precum Dual Action, Press and Lift și Gyroscope Aiming. Sistemul audio GameFX de pe seria ROG Phone 6D dispune de difuzoare duale simetrice care emit sunetul în față pentru efecte sonore stereo cu adevărat echilibrate. Există un conector de 3,5 mm pentru căști.

Seria ROG Phone 6D este echipată cu un sistem de camere foto triple, care include o cameră principală cu unghi larg de 50 MP Sony® IMX766 de 50 MP cu calitate îmbunătățită a imaginii și procesare HDR, o a doua cameră ultra-wide de 13 MP și o cameră macro. Printre funcțiile software îmbunătățite se numără modul video HDR10+ și există, de asemenea, o cameră frontală de 12 MP pentru selfie-uri de grup de înaltă calitate și transmisiuni video.

VIDEO ROG Phone 6D și 6D Ultimate

To Top