Stiri

ROG Zephyrus G14, echipat cu AniMe Matrix, a ajuns în România

Zephyrus G14 GAaAniMeMatrix de pe Zephyrus G14 GA401401
AniMeMatrix de pe Zephyrus G14 GA401

Republic of Gamers a redefinit imposibilul odată cu lansarea laptopului de gaming ROG Zephyrus G14, echipat cu matrice LED AniMe Matrix. Zephyrus G14 integrează procesoare puternice într-o carcasă compactă, ușor de transportat în orice deplasare.

Laptopul vine cu accelerator video NVIDIA GeForce RTX 2060 bazat pe cea mai recentă arhitectură Turing, completată de ROG Boost cu frecvențe de până la 1298 MHz la 65 W. Tehnologia de sincronizare adaptivă sincronizează rata de refresh a ecranului cu rata de refresh a plăcii video pentru a elimina ruperea cadrelor ce poate ruina imersiunea în joc și minimizează, de asemenea, latența de intrare și tremurul.

ROG Zephyrus G14 este disponibil în țara noastră cu procesoare AMD Ryzen, construite pe baza arhitecturii Zen 2. Procesorul integrează 8 nuclee și 16 fire de execuție, dar este reglat totodată pentru a facilita managementul termic. Soluțiile de stocare SSD NVMe, cu până la 1TB capacitate oferă atât un spațiu necesar pentru cele mai noi jocuri, cât și latențe reduse pentru sistemul de operare.

Matricea LED AniMe Matrix

Unul dintre cele mai spectaculoase elemente prezente pe noile laptopuri ROG Zephyrus G14 este fără îndoială matricea LED AniMe Matrix. Disponibilă pe anumite configurații Zephyrus G14 recent intrate în țara noastră, AniMe Matrix oferă noi posibilități de personalizare a capacului laptopului cu mesaje și animații în ton cu stilul dinamic al pasionaților de jocuri. Panoul utilizează 1215 LED-uri, fiind un mediu ideal pentru ca jucătorii să-și exprime personalitatea.

Fiecare LED emite o strălucire albă cu 256 de niveluri pentru controlul luminozității. Utilizatorii pot importa GIF-uri animate și alte elemente grafice, pot construi animații personalizate cadru cu cadru și pot tasta orice tip de mesaj cu diferite seturi de caractere. Efectele vizuale reacționează la muzică și la alte tipuri de sunet, creând o platformă unică pentru DJi și alți artiști.

Noua funcție AniMe Matrix a fost integrată în aplicația Armoury Crate, setările putând fi configurate prin intermediul unei interfețe grafice intuitive, ce este deja cunoscută de fanii ROG.

Prețuri și disponibilitate pentru ROG Zephyrus G14 cu AniMe Matrix

Configurațiile ROG Zephyrus G14, echipate cu AniMe Matrix, sunt deja disponibile în România. Laptopul ROG Zephyrus G14 (GA401IV-HE136T) cu AniMe Matrix și procesor AMD Ryzen 5 4800HS poate fi achiziționat prin intermediul magazinelor specializate. Alte configurații cu AniMe Matrix vor fi disponibile în săptămânile următoare.

Video: ROG Zephyrus G14 cu AniMe Matrix

To Top