Stiri

România va fi reprezentată la MWC 2018 de 13 companii

Mobile World Congress se va desfășura în perioada 26 februarie – 01 martie și odată cu acesta începe sezonul lansărilor celor mai importante tehnologii mobile din 2018. România va fi reprezentată la MWC 2018 de 13 companii care își vor expune produsele și serviciile. Asociația Română pentru Industria Electronică și Software Timișoara (ARIES-TM), cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat al României, aduce în prim-plan aceste lansări la cel mai important congres destinat telecomunicațiilor și tehnologiilor mobile.

Companiile care vor reprezenta România la Barcelona prin inovațiile și proiectele lor sunt din Braşov (Visual Fan), Bucureşti (Free Wifi System, Nexus Electronics, Softelligence Engineering, Tremend Software Consulting), Cluj (Altom Consulting, AROBS Transilvania Software, Imprezzio Global, Softech, Zynk Software), Craiova (IT Six Global Services), Sibiu (Ropardo) şi Suceava (ASSIST Software). România este prezentă la MWC pentru al șaselea an, ARIES-TM ducând brandurile românești alături de marile companii din domeniu. Produsele și serviciile expuse de România pot fi vizitate la standul 8.0I1.

„Ne bucurăm să revenim la Mobile World Congress și să ne prezentăm pe scena europeană a tehnologiei cele mai interesante produse și servicii pe care le-au dezvoltat aceste 13 companii din România. Este un moment foarte important pentru oricare dintre companiile participante, deoarece pe lângă noutățile în tehnologie este și o oportunitate de networking foarte bună. E un moment excelent pentru crearea unor noi legături pe piața europeană și internațională și fortificarea celor vechi. Sunt câteva zile în care peste o sută de mii de oameni vor vizita standurile târgului, iar noi reușim să fim acolo cu aceste 13 branduri foarte importante“, a declarat Daniel Giurea, președinte ARIES-TM.

To Top